ZANIMLJIVOSTI

Ljubav ima lice, točnije 60 njih: 60 učenika ‘OŠ Lotrščak’ obrijalo glave kako bi podržali bolesnog prijatelja Mihaela

Ljubav ima lice, točnije 60 njih: 60 učenika ‘OŠ Lotrščak’ obrijalo glave kako bi podržali bolesnog prijatelja Mihaela

Maleni Mihael Marić, inače učenik trećeg razreda Osnovne škole “Lotrščak“, boluje od zloćudnog tumora. Nakon što se nedavno morao ošišati na ćelavo, njegova braća su u znak podrške to također učinila.

Nakon toga su frizeri morali ošišati još 60 dječaka kako bi se Mihael i njegova braća u školi osjećala ugodnije… “Veliki tjedan je pred nama i svako trpljenje uskoro će dobiti smisao. Ljubav je kreativna i ovo je samo jedan od načina kako ju možemo iskazati”, poručuju iz škole

Učenik 3. razreda naše škole Mihaela Marić vodi borbu sa zloćudnim tumorom. Ovih dana Mihael je ošišan na ćelavo. Njegova braća su se zbog podrške bratu također ošišali. Nakon toga na poticaj ostalih učenika i njihovih roditelja ostali učenici su izrazili želju za šišanjem kako bi se Mihaelova braća ugodnije osjećala u školi i da pruže Mihaelu podršku.

ljubav
Foto: Facebook /OŠ Lotršćak

Veliki tjedan je pred nama i svako trpljenje uskoro će dobiti smisao. Ljubav je kreativna i ovo je samo jedan od načina kako ju možemo iskazati. Hvala našem dragom frizeru Josipu, Maji i ostalima kojih je danas u školi bilo 6, jer trebalo je 60 malenih glavica ošišati. SVI SMO MI MIHAEL!”

Vezani članci

www.medjugorje-news.com

Izvor
bitno.net
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er