GLAZBAHERCEGOVINAHRVATSKAOSTALOVIJESTI

Igraj Hrvatska – Nova navijačka pjesma Ante Beke

Igraj Hrvatska – Nova navijačka pjesma Ante Beke. Ususret nadolazećem Europskom prvenstvu u nogometu, koje se održava ovo ljeto u Njemačkoj, snimljena je nova navijačka pjesma. Navijačku pjesmu pod nazivom “Igraj Hrvatska” objavio je Anto Beko. Autor glazbe i teksta je Goran Žižak (DJ Krmak), a aranžman potpisuje Marko Gluhaković.

Evo kako nam je Anto predstavio svoju pjesmu.

Ideja i želja da snimim ovu uistinu za mene lijepu navijačku pjesmu kojuće nadam se prepoznati mnogi.
Bilo je doslo jedno vrijeme koje me zabolilo a to je da se tražila sitnica da bih se blatili nasi Vatreni i do sada nas najuspješniji Izbornik Zlatko Dalić. Riječi igrača i izbornika koje su stalno izgovarali, vjera ,Bog ,obitelj i domovina, to je ono sto ja nosim u srcu i osjećam. Zadužili su me time i to mi je dovoljno bilo da snimim ovu pjesmu.

Ja sam zaista veliki navijač naših Vatrenih a naravno i drugih sportova Rukometa ili Vaterpola, uvijek se pomolim dragom Bogu da im da zdravlje i  vjeru u Boga koji će im uzvratiti, dati im snagu da pobjeduju i nas usrecuju da sa njima slavimo a tako budemo uz njih kad je i njima naj teže a ne samo kad pobjeđuju. Oni su zaslužili da ih maksimalno podržimo i sa pjesmom i sa navijanjem i molitvim. Treba ih se uvijek dočekati kao da su na tronu svijeta a oni to za mene jesu. 

Sve je vrlo jednostavno da bi se trebalo izreći, u ovo turbulentno vrijeme kad nam je sve u neizvjesnosću ,dade i sam Bog da se objelodani i moja osobna želja kao znak podrške. Bilobi mi naravno drago da od nas običnih ljudi dopre glas podrške do naših sportaša, da i mi želimo malo doprinijeti svojim osječajima njuhovim uspjesima kao moralna podrška.

Evo Bogu hvala tu smo na EP u nogometu i smatram da će uz Božiju pomoć i ova moja pjesma ,,Igraj Hrvatska’ biti podrška našim Vatrenima a i samima nama kao navijačima. Zahvalio bih još svima koji su doprinjeli na bilo kakav način da ova moja pjesma ugleda svjetlo dana a i vama koji ste objavili i koji me podržavate veliko hvala. Puno sreće nasim Vatrenim i želim im svu srecu da ih u Lijepoj Našoj Hrvatskoj dočekamo kao prvake Europe.

Bog ih blagoslovio, zaključio je Anto Beko.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er