VJERA I DUHOVNOST

Mijo Barada svjedoči: Molite svaki dan ove molitve jer đavlu strašno smetaju

Podsjetimo, Mijo Barada je svjetski poznati hrvatski evangelizator i misionar laik, obiteljski čovjek i otac petero djece čije je svjedočanstvo duhovne stvarnosti s kojima se susreće diljem svijeta obratilo mnoštvo duša.

Barada predlaže da svaki dan molimo ove sljedeće molitve jer, kako svjedoči, đavlu strašno smetaju.

  1. Molitva pokajanja.

Mi imamo pravo moliti se u ime živih i pokojnih. Mi imamo pravo po svom krsnom autoriteu moliti se za svakog čovjeka koji je živio i koji živi na ovoj zemlji, bez obzira koje je vjeroispovijesti. Moliti se kao što se prorok Danijel kajao za grijehe svog roda i naroda. Tako mi imamo pravo i obvezu, moliti se i zagovarati sebe i sve oko sebe pred Bogom.

  1. Molitva zadovoljštine.

Prinositi molitve zadovoljštine za grijehe jer svaki od nas pati zbog grijeha. Svakog od nas je unakazio grijeh. Sve stvoreno pati radi grijeha.

  1. Molitva proklamacije.

Svaki dan na glas govori: Isus je gospodar, Isus je moj gospodar, gospodar moje obitelji, gospodar svega…., pročitajte Božju riječ na glas, neka odzvanja vašim domom riječ Božja.

  1. Molitva pomirenja.

Molite da najprije vi oprostite sebi, zatim Gospodina da drugima da milost da vama oproste. Tu molitvu molite i za žive i za pokojne. Neka se spusti milost pomirenja na sve.

  1. Molitva ozdravljanja.

Molite za iscijeljenje rana koje su posljedice grijeha i nedostatka molitve. (Gospodine ozdravi nas, ozdravi posljedice rata, ozdravi posljedice abortusa, ozdravi posljedice silovanja). Molite krunice, devetnice, prikazujte svete mise na tu nakanu i osjećat ćete kako po se po koritu vašeg života izlijeva rijeka Božanskog milosrđa. Osjećat ćete da ste uistinu sredstvo u Božjim rukama po kojem Gospodin ozdravlja.

  1. Molitva oslobođenja.

Molite da Gospodin oslobodi vašu obitelj, vaš kraj od demonskih tlačenja. Ako se bludniči u vašem kraju molite za oslobođenje od duha bluda, bračnog nevjerstva, tražite oslobođenje od duha kletve, psovke, idelopoklonstva, svađe, duha silovanja… Molite i vidjet ćete da imate krsni autoritet. Na njega se nadograđuje sve što imate po svom poslanju. Ja kao obiteljski čovjek kao otac, suprug imam autoritet oca i supruga. Tako i svaki od vas. Molite u tom autoritetu i doživjet ćete oslobođenje onih za koje molite i područja za koje molite.

7. Posveta Bezgrešnom Srcu Marijinom i Božanskom Srcu Isusovom.

Radite to svaki dan. To strašno đavlu smeta. Svojim riječima posvetite sebe, svoj dan, svoju obitelj, sve ljude koje vidite ovim srcima i osjetit ćete kako ste zaštićeni Gospinim plaštom. Najsigurnije mjesto je pod Gospinim plaštom.

8. Molitva blagoslova

Zazivajte Božji blagoslov na svaku, ali svaku osobu koju sretnete, na svaki put i svako područje i blagoslovi će se doista spuštati.

www.medjugorje-news.com

Izvor
rastimo u gospodinu

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er