FILM/TVZANIMLJIVOSTI

Dobitnica Emmyja svoju nagradu posvetila nerođenoj kćeri – Blizina njenog života koji je rastao u meni dala mi je snagu

Dobitnica Emmyja svoju nagradu posvetila nerođenoj kćeri – Blizina njenog života koji je rastao u meni dala mi je snagu!

Sarah Snook, australska glumica, osvojila je nagradu za najbolju glumicu na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Emmy, postignuće koje pokazuje da trudnoća nije prepreka uspjehu. Njezine riječi zahvalnosti svojoj nerođenoj kćerkici diraju u srce!

Glumica je nagradu primila uz suze i zahvalila vrlo posebnoj osobi u svom životu koja ju je pratila tijekom snimanja četvrte sezone serije: svojoj nerođenoj kćeri. Evo što je rekla:

“Najveće hvala ipak nekome tko neće razumjeti ništa što govorim u ovom trenutku, ali nosila sam je sa sobom u ovoj posljednjoj sezoni. “Ustvari ona je mene nosila. “Vrlo je lako glumiti i odraditi posao dok si trudna jer ti divljaju hormoni. “Blizina njenog života koja je rasla u meni dala mi je snagu da napravim ovaj i ovaj performans. “Toliko te volim. Od sada nadalje sve je za tebe.”

Vezani članci

Trudnoća ne sprječava uspjeh

March for life podijelio je ovo sjajno svjedočanstvo i naglasio da ženama “ne treba pobačaj da bi uspjele”. “Ženska ravnopravnost i osnaživanje ne temelje se na dehumanizaciji najranjivijih i tretiranju nerođenih kao objekata.”

“Osnaživanje uključuje podršku ženama i uvjeravanje da su više nego sposobne izabrati život, a čineći to, ta beba neće ‘ometati’ njihove živote, već će ih dodati.” “Trudnoća je supermoć samo za žene koju treba zaštititi i prihvatiti. Ne treba ga smatrati teretom ili preprekom uspjehu. Prestanimo sukobljavati majke protiv njihove djece. Umjesto toga, počnimo gledati na odnos između majki i njihove djece kao na jednu od najvećih motivacija za žene da postignu bilo koji cilj.” “Život je lijep; počnimo ga doživljavati takvim.”

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er