MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

U ovoj Gospinoj poruci iz Međugorja nalazi se ključ za spas cijeloga čovječanstva

U ovoj Gospinoj poruci nalazi se ključ za spas cijeloga čovječanstva. Gospina ukazanja u Međugorju traju više od četiri desetljeća, a tisućama godina ukazuje se na mnogim drugim mjestima diljem svijeta i ostavlja mnoštvo poruka čovječanstvu. Sve te poruke sustavno, svu djecu Božju pozivaju na mir, obraćenje, molitvu, post i vjeru.

Gospa nam daje te poruke vrlo jednostavnim rječnikom, koje nažalost i dalje rijetki čuju i primjenjuju u svojim životima. Vrijeme u kojem se sada nalazimo prepuno je znakova vrhunca posljednjeg vremena. I bez obzira na to kad će Isus ponovno doći ne možemo poreći da nas oko nas poziva na posebnu sabranost, kao da sve oko nas viče: Približilo se kraljevstvo nebesko.

Na početku ukazanja Gospa u Međugorju u jednoj poruci ostavlja posebnu uputu. Ako samo ovu poruku upamtimo i počnemo primjenjivati u svojim životima, mnoge će se stvarnosti oko nas promijeniti, jer će pomoći srušiti Golijata, odnosno sotonu u svom naumu, kako u našim životima tako i u svijetu oko nas.

Gospa je tada rekla, jednostavno kao i uvijek:

Vezani članci

“Dajem vam oružje protiv vašeg Golijata – evo vaših pet kamenova:

Krunica – molite svaki dan, molite srcem

Euharistija

Biblija – čitajte svaki dan

Post (Post srijedom i petkom)

Mjesečna ispovijed”

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er