MOLITVE

Ako se mučite s nekom odlukom, izmolite ovu molitvu Gospi od Dobrog Savjeta

Ako se mučite s nekom odlukom, izmolite ovu molitvu Gospi od Dobrog Savjeta

Sveta Djevice, potaknuti bolnom neizvjesnošću koju doživljavamo u traženju i stjecanju istine i dobra, bacamo se pred tvoje noge i zazivamo te pod slatkim naslovom Majke dobrog savjeta. Molimo te: priteci nam u pomoć u ovom trenutku našeg svjetovnog boravka kada dvostruka tama zablude i zla planira našu propast odvodeći umove i srca na krivi put.

Prijestolnice mudrosti i Zvijezdo mora, prosvijetli žrtve sumnje i zablude kako ne bi bile zavedene zlom koje se pretvara u dobro; ojačaj ih protiv neprijateljskih i kvarnih sila strasti i grijeha. Majko dobrog savjeta, isprosi nam našu najhitniju potrebu… (ovdje spomeni svoju molbu) i osiguraj nam od svog Božanskog Sina ljubav prema kreposti i snagu da izaberemo, u dvojbenim i teškim situacijama, put koji odgovara našem spasenje.

Potpomognuti tvojom rukom tako ćemo putovati bez štete stazama kojima nas je poučila riječ i primjer Isusa, našega Spasitelja, slijedeći Sunce Istine i Pravde u slobodi i sigurnosti preko bojnog polja života pod vodstvom tvoje majčinske Zvijezde, sve dok konačno dolazimo u luku spasenja da s tobom uživamo u neokaljanom i vječnom miru. Amen.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er