ZANIMLJIVOSTI

LJUBAV IZNAD SVEGA Dirljiva odluka para iz Ukrajine: Prvo su se vjenčali, a onda su zajedno krenuli u rat

Dvoje mladih iz Ukrajine odlučili su se vjenčati kada je Rusija napala njihovu zemlju. No, umjesto na medeni mjeseci, odlučili su poći u rat.

Njihovo vjenčanje trebalo je biti potpuno drugačije. Kao i svaki par koji planira ovaj za njih najvažniji dan, željeli su jedno drugome reći “da” u prekrasnom ambijentu, okruženi obitelji i prijateljima. Ali …

Ceremonija se trebala održati za nekoliko mjeseci. Međutim, suočeni s dramatičnim događajima u Ukrajini, ovi mladi Kijevčani – Jarina Ariewa i Sviatoslav Gursin, odlučili su se odmah vjenčati. Vjenčali su se u četvrtak kada je Rusija napala njihovu zemlju. U crkvi su čuli zvuk sirena koji je odzvanjao.

“To je najsretniji trenutak u vašem životu, izađete iz crkve i čujete to. Bilo je jako strašno”, izjavila je 21-godišnja Jarina, koja se udala za svojeg partnera u Samostanu svetog Mihaela.

Vjenčali se tijekom rata
Foto: Facebook/Volodymyr Ariev

Umjesto na medeni mjesec … otišli su u rat

Nakon vjenčanja prijavili su se za Teritorijalne obrambene snage, ogranak ukrajinskih oružanih snaga koji se uglavnom sastoji od dobrovoljaca.

Vezani članci

“Moramo zaštititi ljude koje volimo i zemlju u kojoj živimo. Nadam se najboljem, ali učinit ću ono što mogu da zaštitim svoju zemlju”, izjavila je Jarina.

Možemo pretpostaviti da je Jarina svoju domovinu naučila voljeti kod kuće. Njezin otac, Volodymyr Ariev, član je Vrhovne rade (parlamenta) Ukrajine, a s mladim parom pridružio se teritorijalnoj obrani svoje zemlje.

Umjesto na medeni mjesec ... otišli su u rat
Foto: Facebook/Marcin Meller

“Neka vas Bog čuva, djeco! Kćeri moja, znao sam da ćeš izrasti u domoljuba i branitelja i da ćeš izabrati istog muža. S ljudima poput vas, Ukrajina će pobijediti hordu”, napisao je Volodimir Arijev na društvenim mrežama dan nakon vjenčanja.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er