SVIJET

72 nacije javno štuju sotonističke idole u televizijskom, sotonističkom ritualu

Na ceremoniji otvaranja Britanskog Commonwealtha ovoga tjedna (koja uključuje 72 nacije), bik s rogovima koji predstavlja Baala izbačen je u arenu paklenog pejzaža, sa prikazima goruće lave, dok su se deseci sotonističkih štovatelja klanjali demonskom stvorenju, kao dio javnog rituala.

Ovo je javno emitirano usred bijela dana, što pokazuje da sotonisti više ne pokušavaju sakriti svoje rituale u mračnim šumama i tajnim tamnicama, sada zazivaju Sotonu na otvorenom, za međunarodnu publiku.

Sljedeći snimci zaslona su iz video zapisa koji je objavio Amazing World Ministries, a koji sadrži naznake svetog pisma koje su relevantne za događaje. (Pogledajte 2. Kraljevima i 13. i 14. poglavlje Otkrivenja kako biste saznali više o ovome što se događa.) U ovom prvom kadru, vatrene jame s lavom gore u areni, dok se sotonisti, odjeveni u ritualnu odjeću, klanjaju pred Baalom, rogatim demonskim stvorenjem, iz kojeg ide vatra:

72 nacije JAVNO štuju sotonističke idole u televizijskom, sotonističkom ritualu, dok slavni kuhar Gordon Ramsay jezivo vreba na preplašene janjce 1

14 Ali oni nisu poslušali, nego su ostali tvrdovrati kao i njihovi oci, koji nisu vjerovali u Jahvu, Boga svoga. 15 Prezreli su njegove zakone i savez koji je sklopio s njihovim ocima i opomene njegove koje im je upućivao. Težili su za ispraznošću, pa su i sami postali isprazni slijedeći narode oko sebe, premda im je Jahve zapovjedio da ne čine kao oni. 16 Odbacili su sve zapovijedi Jahve, Boga svoga, i načinili su sebi salivene idole, dva teleta. Podigli su ašere, klanjali se svoj vojsci nebeskoj i služili Baalu. 17 Provodili su svoje sinove i kćeri kroz oganj, odavali se vračanju i gatanju, čineći tako zlo u očima Jahvinim i razjarujući ga.  (2 Kr 17,14-17)

Vezani članci

Ovdje vidimo kako dvije skupine ljudi, od kojih jedna predstavlja globalističke štovatelje Sotone, drže ruke u “molitvi” pred Baalom, demonskim stvorenjem, i štuju njegovu prisutnost na “pozornici” Zemlje:

72 nacije JAVNO štuju sotonističke idole u televizijskom, sotonističkom ritualu, dok slavni kuhar Gordon Ramsay jezivo vreba na preplašene janjce 2

34 Postaviše grozote u Dom koji se mojim zove imenom da ga oskvrnu35 Baalu podigoše uzvišice u dolini Ben Hinomu, i sinove i kćeri svoje Moleku kroz oganj provodiše – što im ja nikad ne zapovjedih; ni na um mi ne pade da bi činili takve gadosti niti da bih Judu pustio u takav grijeh.« (Jer 32, 34-35)

Evo još jednog prikaza koji vam pokazuje ogromnu veličinu stvorenja Baal, koje je osvijetljeno vatrenim crvenim svjetlima i dimom, što ukazuje na njegovo podrijetlo iz pakla:

72 nacije JAVNO štuju sotonističke idole u televizijskom, sotonističkom ritualu, dok slavni kuhar Gordon Ramsay jezivo vreba na preplašene janjce 3

9 Za njima eto i trećeg anđela koji vikaše iza glasa: »Tko god se klanja Zvijeri i kipu njezinu te primi žig na čelo ili ruku, 10 pit će vino gnjeva Božjega, nerazvodnjeno, natočeno već u čaši srdžbe njegove! I bit će udaren na muke u ognju i sumporu svetim anđelima naočigled i naočigled Jaganjcu. 11 Dim muke njihove suklja u vijeke vjekova. Ni danju ni noću nemaju počinka oni koji se klanjaju Zvijeri i kipu njezinu i tko god primi žig s imenom njezinim.«   (Otk 14,9-11)

Prema The Guardianu, 72 nacije sudjeluju u ovom ritualu obožavanja demona, koji je pojačan glazbom Black Sabbatha, sotonističkog rock benda. 

Evo djelomične slike s TheGuardian.com, fotografije Neila Halla, koja prikazuje dvoglave crkvene zvijeri, koju animiraju mala stvorenja kostura odjevena u tamu i smrt. Ova slika pokazuje kako su različite izvedbe crkve (tj. Vatikana i pape) zapravo marionete sotonističkog kulta smrti, koje doslovno “podupiru” nemrtvi:

72 nacije JAVNO štuju sotonističke idole u televizijskom, sotonističkom ritualu, dok slavni kuhar Gordon Ramsay jezivo vreba na preplašene janjce 4

Dolje je prikazana ikonska slika s otvaranja sotonističkog rituala, primijetite upotrebu vatre i dima za označavanje “svijeta u plamenu”, dok Sotonino demonsko stvorenje Baal sada svijetli svjetlom, u središtu pozornice, što ukazuje da Sotona vlada Zemljom i zapovijeda nacijama svijeta, koje trebaju međusobno ratovati:

72 nacije JAVNO štuju sotonističke idole u televizijskom, sotonističkom ritualu, dok slavni kuhar Gordon Ramsay jezivo vreba na preplašene janjce 5

Iz Otkrivenja, 13. poglavlje:

”Zvijeri su dana usta da izgovara ohole riječi i hule i da vrši svoju vlast četrdeset i dva mjeseca. Otvori usta svoja da huli na Boga i da kleveće njegovo ime i njegovo prebivalište i one koji žive na nebu. Dana joj je moć da ratuje protiv Božjeg svetog naroda i da ga pobijedi. I dana joj je vlast nad svakim plemenom, narodom, jezikom i nacijom. 8 Zvijeri će se pokloniti svi stanovnici zemlje,  svi čija imena nisu zapisana u Janjetovoj knjizi života, Janjetu koje je bilo zaklano radi spasenja čovječanstva.

Zvijer je također prisilila sve ljude, velike i male, bogate i siromašne, slobodne i robove, da prime žig na svoju desnu ruku ili na čelo, tako da nisu mogli kupovati ili prodavati ako nisu imali žig, koji je ime zvijeri ili broj njezina imena.

Ovo zahtijeva mudrost. Neka osoba koja ima uvid izračuna broj zvijeri, jer to je broj čovjeka. Taj broj je 666”.

Izvor: Magnifikat.hr

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er