MEĐUGORJE

Gospa u Međugorju otkriva što se događa događa s čovjekom u trenutku njegove smrti

Od 1981. godine Gospa u Međugorju ostavlja svijetu poruke preko 6 vidjelica. Gospa nam objašnjava, u granicama našeg ljudskog razumijevanja, kako se nositi s nekim otajstvima naše vjere, govori svojim porukama i pomaže nam shvatiti pravo značenje života i smrti

Poruka Kraljice mira (Međugorje, 24. srpnja 1982.) U trenutku smrti čovjek napušta zemlju pri punoj svijesti: onakvu kakvu sada imamo. U trenutku smrti čovjek je svjestan odvojenosti duše od tijela. Pogrešno je učiti ljude da se čovjek više puta rađa i da duša prelazi u različita tijela. Rađamo se samo jednom i nakon smrti tijelo se raspada i više nikada neće živjeti. Svaki će čovjek tada primiti preobraženo tijelo. Čak i oni koji su za svoga zemaljskog života učinili mnogo zla mogu otići ravno u Nebo ako se na kraju života iskreno pokaju za svoje grijehe, ispovjede se i pričeste.

PAKAO Poruka Kraljice mira (Međugorje, 25. srpnja 1982.) Danas mnogi idu u pakao. Bog dopušta da njegova djeca pate u paklu jer su počinila vrlo ozbiljne i neoprostive grijehe. Oni koji odu u pakao više nemaju šanse upoznati bolju sudbinu. Duše prokletih se ne kaju i nastavljaju odbacivati ​​Boga. I proklinju ga još više nego prije dok su bili na zemlji. Postaju dio pakla i ne žele biti pušteni s tog mjesta.

ČISTILIŠTE Poruka Kraljice mira (Međugorje, 2. studenoga 1983.) Većina ljudi, kada umru, ode u Čistilište. Čak i vrlo veliki broj ide u pakao. Samo mali broj duša ide izravno u Nebo. Bilo bi bolje da se odreknete svega kako bi u trenutku svoje smrti bili odneseni izravno u nebo.

Poruka Kraljice mira (Međugorje, 20. srpnja 1982.) U Čistilištu ima mnogo duša, a među njima i ljudi posvećenih Bogu, izmolite za njih barem sedam Očenaša i Vjerovanje. Mnoge su duše već dugo u Čistilištu jer nitko ne moli za njih. U čistilištu postoje različite razine: one najniže su blizu pakla, dok se one visoke postupno približavaju raju.

Poruka Kraljice mira (Međugorje, 2. studenog 1982.) Duše u Čistilištu očekuju vaše molitve i žrtve.

Poruka Kraljice mira (Međugorje, 6. studenog 1986.) Draga djeco, danas vas želim pozvati da svaki dan molite za duše u Čistilištu. Potrebna je molitva i milost svakoj duši da dođe do Boga i Božje ljubavi. Time i vi, draga djeco, dobivate nove zagovornike koji će vam u životu pomoći da shvatite da vam zemaljske stvari nisu važne. da je samo nebo cilj kojem morate težiti. Stoga, draga djeco, molite bez prestanka da možete pomoći sebi i drugima, kojima će molitve donijeti radost. Hvala što ste se odazvali mome pozivu!

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er