FILM/TV

Poznati glumac poručio: “Dosta je, moramo štititi i braniti Božju djecu od pobačaja!”

“Naša ljubav prema Božjoj djeci mora biti veća od našeg straha od zla, kao što naša ljubav prema Isusu mora biti veća od našeg straha od križa.” Glumac Jim Cavaziel o novom filmu

Urednica engleskog portala ChurchPOP, Jacqueline Burkepile razgovarala je s glumcem Jimom Caviezelom i producentom Eduardom Verásteguijem o njihovom novom filmu temeljenom na istinitoj priči, “Sound of Freedom” ( Zvuk slobode). Caviezel, koji je utjelovio lik Isusa u filmu Pasija, tumači Tima Ballarda, bivšeg vladinog agenta na misiji spašavanja djece od trgovine ljudima.

“Nakon što je spasio dječaka od nemilosrdnih trgovaca djecom, federalni agent saznaje da je dječakova sestra još uvijek zarobljena i odlučuje krenuti u opasnu misiju kako bi je spasio”, opisuje se u traileru filma. “Kako vrijeme istječe, on daje otkaz na poslu i putuje duboko u kolumbijsku džunglu, stavljajući svoj život na kocku kako bi je oslobodio sudbine gore od smrti.”

Caviezel i Verástegui govore zašto je ovaj film neophodan i kako vjeruju gledateljima odgovorit će. “To je najbolja stvar koju sam napravio od Pasije”, rekao je Jom Caviezel. “Podići će tvoje srce i postat će tako vruće i toliko znojno poput znoja i krvi kojima se Isus znojio u Getsemanskom vrtu da ćeš poželjeti učiniti nešto i nećeš se bojati”, kaže Caviezel. “Naša ljubav prema Božjoj djeci mora biti veća od našeg straha od zla, kao što je naša ljubav prema Isusu morala biti veća od našeg straha od križa”, dodaje.

Glumac Jim Caviezel također naglašava da su nam potrebni istinski ratnici koji će se zauzeti za Božju djecu. Kaže “dosta je”. “Ne možete to učiniti našoj djeci. Dosta! Ne možete ubijati bebe u prvom, drugom, trećem tromjesečju. Dosta je ubijanja beba u kasnim pobačajima. A sada, ovdje u državi Kalifornija, oni idu ubijati bebe stare do 27 dana. Kako sad to spasiti njihove živote i živote njihovih majki? Sram nas bilo! Sram nas bilo što nismo bili voljni učiniti ništa.”

Producent Verástegui zaključuje kako vjeruje da je film “odgovor od Boga” svoj djeci koja mole Boga za slobodu. “Bog je sastavio vojsku i on će je poslati”, naglašava Verástegui. “On je to već učinio, ali mislim da će sada biti globalna vojska, a mi dolazimo, dolazimo spasiti djecu.”

“4. srpnja, na Dan neovisnosti,” nastavlja Verástegui, “slavimo slobodu… Moramo jako naporno raditi da vratimo slobodu svoj djeci. “Milijuni djece taj dan neće moći slaviti slobodu. Probudite se.” Poručili su za kraj!

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er