FILM/TVVJERA I DUHOVNOST

Holivudski glumac svjedoči: “Božja milost održala me trijeznim 55 godina”

Holivudski glumac svjedoči: “Božja milost održala me trijeznim 55 godina!” Ovisnost zvijezde filma ‘Desperado’ o drogama i alkoholu duboko je utjecala na njegov život, ali njegov osmijeh danas govori sve!

Ovisnost je nešto s čime se bore milijuni ljudi. Srećom, postoji pomoć za one koji se pokušavaju nositi sa svojom ovisnošću. Međutim, to je još uvijek stanje koje zahtijeva razumijevanje, strpljenje i bezgraničnu odlučnost. Iako još uvijek može postojati određena stigma vezana uz pojam ovisnosti, ovih dana definitivno postoji više otvorenosti prema problemu, a to je velikim dijelom zahvaljujući onima koji dijele njihove vlastite borbe.

Veteranski glumac Anthony Hopkins svjedoči kako se borio s alkoholizmom i kako je vjera odigrala veliku ulogu u njegovoj trijeznosti. Sada se glumac Danny Trejo, poznat po ulogama u filmovima Desperado, Con Air i Spy Kids, okrenuo društvenim mrežama kako bi objavio kako je sada “čist i trijezan” već 55 godina “milošću Božjom”.

Njegova kratka, ali snažna objava nije samo poruka zahvalnosti, već ima za cilj i inspirirati druge na njihovom neravnom putu kroz ovisnost. Na kraju krajeva, često se ljudi u sličnoj situaciji mogu nadahnuti i podsjetiti ih da nisu sami kada im kažemo svoje slabosti i probleme.

aleteia.org

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er