OSTALOZANIMLJIVOSTI

Poznata LGBT aktivistica i TV-voditeljica maltretirala 11-godišnjeg dječaka?

Poznata TV voditeljica i LGBT aktivistica koja je ujedno i lezbijka, Ellen DeGeneres, prema navodima koji su se nedavno pojavili u medijima, maltretirala je 11-godišnjeg dječaka nazivajući ga “debelim” i “glupim”.

Danas odrasla žrtva Ben Gravolet tvrdi ga da DeGeneres , kada je radila za agenciju njegove majke i imala 20 godina, nemilosrdno zlostavljala.

“Grozio sam se kada bih morao nakon škole navratiti u ured ili kada sam bio bolestan, a Ellen je bila tamo” – rekao je Gravolet za Daily Mail.

“Kritizirala je moju težinu. Ja bih pokušavao raditi domaću zadaću u uredu, a ona me nazivala glupim i debelim. Kritizirala je i moju odjeću”.

Vezani članci

“Bio sam samo dječak, a ona je bila odrasla žena koja je uživala vidjeti me uzrujanog” – rekao je i dodao kako je riječ o “najzlobnijoj” osobi koju je ikad upoznao.

62-godišnja DeGeneres poznata je kao voditeljica emisije u kojoj pretežito gostuju slavne osobe. Vlasnik Warner Bros pokrenuo je unutarnju istragu nad djelatnicima emisije.

Zaposlenici je optužili za zlostavljanje na poslu

Ellen DeGeneres nedavno je desetero njezinih zaposlenika optužilo za zlostavljanje na poslu.

Bivši zaposlenici žale se da su dobili otkaz jer su morali uzeti bolovanje te govore o favoriziranju zaposlenika.

BuzzFeed piše kako su bivši zaposlenici emisije tvrdili da je ljubaznost Ellen DeGeneres rezervirana samo za emisiju. Zaposlenici tvrde i kako su dobili naputak da joj ne prilaze i da joj se uopće ne obraćaju ako je susretnu u zgradi.

Svu su odgovornost za svakodnevno poslovanje emisije preuzeli izvršni producenti Ed Glavin, Mary Connelly i Andy Lassner.

“Bez obzira tko smo, tko težimo biti i koju je misiju Ellen postavila pred nas, svakodnevna odgovornost za Elleninu emisiju je potpuno na nama. Sve ovo shvaćamo vrlo ozbiljno i razumijemo da kao i svi na ovom svijetu moramo naučiti kako raditi bolje, posvećeni smo tome i radit ćemo bolje”, stoji u zajedničkoj izjavi.

U svjedočenjima nisu izneseni nikakvi konkretni navodi protiv same DeGeneres, no ona sama nije se oglasila o ovom slučaju.

Ellen DeGeneres u SAD-u poznata po promoviranju homoseksualnog stila života, te je u ‘braku’ sa svojom partnericom, glumicom Portiom de Rossi, a svibnju 2020. mediji su nagađali o neslaganjima u njihovoj vezi. Njezina partnerica joj je za 60. rođendan omogućila da rezervat gorila u Ruandi nosi njezino ime. Njezina donacija Zakladi za gorile koja nosi naziv znanstvenice Dian Fossey omogućila je izgradnju stalnog rezervata u Ruandi. DeGeneres i njezina partnerica aktivistice su za zaštitu prava životinja, a organizacija za zaštitu prava životinja PETA 2009. godine proglasila ju je “Ženom godine”.

Majka Ellen DeGeneres, Betty DeGeneres dugogodišnja je LGBT aktivistica, a postala je poznata 1997. kada je njena, danas još poznatija kćer, s javnosti podijelila da je lezbijka. Betty DeGeneres se dva put rastajala, a Ellen Degeneres je 2005. godine tvrdila da ju je očuh zlostavljao.

www.medjugorje-news.com/narod.hr

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er