GLAZBA

Britanski pjevači na dodjeli Grammya otvoreno veličaju sotonu u šokantnom nastupu

Britanski pjevači Sam Smith i Kim Petras surađivali su u izvedbi pjesme “Unholy” na 65. dodjeli nagrada Grammy u nedjelju, 5. veljače.

Pjevači su osvojili Grammy za najbolji pop duo tijekom emitiranja na CBS-u. Međutim, izvedba je izazvala bijes zbog svoje otvorene sotonističke slike i obožavanja. Smith, Petras i njihovi prateći plesači sebe prikazuju kao vragove i demone, okružujući se kavezima, bičevima i vatrom. Ples, kostimi i tekstovi također su provokativni i eksplicitni.

Naslov isječka glasi: “Sam Smith nudi sotonski nastup na Grammyju i to je otvoreno za sve.” Petras je objasnila inspiraciju iza ove izvedbe. “Mislim da su mnogi ljudi, iskreno, označili ono za što se ja zalažem i za što se Sam zalaže kao religiozno “nepopularno”, kaže pjevačica.

“To je pogled na nemogućnost odabira vjere i nemogućnost živjeti onako kako bi ljudi možda željeli da živiš…”, kaže pjevačica. Petras, biološki muškarac, dodaje da je izvedba bila “inspirirana Madonnom”, koja je objavila sotonski fotoshooting u siječanjskom izdanju Vanity Faira.

Prije prvog emitiranja u nedjelju navečer, Smith je na Twitteru najavio svoj “poseban nastup”. CBS je tada odgovorio: “Spremni smo za klanjanje!”

Bože, smiluj nam se svima!

Izvor

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er