GLAZBA

Pjevačica izazvala lavinu reakcija zbog šokantne pjesme “Swine” (svinja) koja progovara o pobačaju

Šokantni tekst pjesme naziva “Swine” (svinja) pojeftinjuje i srozava vrijednost žene na vrijednost svinje. Pjesma jednostavno kaže: “Ako ne mogu izabrati da ubijem svoju bebu, mogla bih biti i svinja.”

24. lipnja obilježava se prva godišnjica otkako je Vrhovni sud poništio slučaj Roe protiv Wadea. Dok zagovornici života hvale Boga i slave monumentalnu i dugo očekivanu odluku, pjevačica i glumica Demi Lovato izbacila je novu pjesmu pod nazivom “Swine”. Svojevrsna pro-abortus “himna” ismijava kršćane jer podržavaju pro-life pokret i odvratno degradira žene kao objekte koji traže samozadovoljstvo. Naslov “Swine” (svinja) pojeftinjuje i srozava vrijednost žene na vrijednost svinje. Pjesma jednostavno kaže: “Ako ne mogu izabrati da ubijem svoju bebu, mogla bih biti i svinja.”

“Moramo ih uzgojiti, moramo ih uzgojiti, moramo ih nahraniti i okupati, a ako nećeš, zovu te vješticom koju ćeš spaliti na lomači u Salemu”, riječi su u najmanju ruku degutantne pjesme. Lovato inzistira na tome da je pobačaj njezina djeteta njezin opstanak. Također se ruga kršćanskoj vjeri, oblači se i pleše kao da je demon.

U videu također huli na Isusa i apostole na Posljednjoj večeri. U svojoj objavi na Instagramu, Lovato žali zbog gubitka “ustavnog prava na siguran pobačaj” i objašnjava zašto je snimila “Swine”: “Stvorila sam ‘SWINE’ kako bih pojačala glasove onih koji se zalažu za izbor i tjelesnu autonomiju”, napisala je. “Želim da ova pjesma osnaži ne samo ljude koji rađaju ove zemlje, već i sve koji se zalažu za jednakost, da prihvate svoje djelovanje i bore se za svijet u kojem se poštuje pravo svake osobe da odlučuje o vlastitom tijelu.”

Post je izazvao intenzivnu reakciju, s bezbrojnim komentarima koji su opominjali Lovato. I zagovornici života i oni koji se zalažu za “pravo izbora” izrazili su zgražanje nad objavom.

“Ovo je užasna pjesma, a tekst je napisan kako bi ženu sveo na njezino tijelo. Demi, zar stvarno misliš da je jedina stvar za koju su žene dobre s…? Da udovolje drugima i da budu zadovoljne? Nismo li vrijedna ljudska bića koji bi trebali poštovati [naša tijela i tijela naše djece]?” kaže komentator Live Action.

“Obrana života naše vlastite djece u utrobi ne čini nas svinjama. Čini nas jakima.” Među mnogim komentarima našli su se mnogi koji pozivaju na molitve za pjevačicu koja se već dugi niz godina bori sa raznim ovisnostima.

www.medjugorje-news.com

Izvor
church pop

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er