GLAZBASVJEDOČANSTVA

Slavna pjevačica otkrila kako ju je tadašnji dečko prisilio na abortus: To mi je najmučnije životno iskustvo

Britney Spears, američka pop pjevačica obožavateljima je otkrila da je bila trudna s Justinom Timberlakeom. Tvrdi da ju je pjevač i tadašnji dečko prisilio na pobačaj ”jer nije bio spreman biti otac”. Bolnu uspomenu skrivala je više od 20 godina, ali nakon rastave sa Samom Asgharijem odlučila je objaviti svoje memoare u kojima će otkriti kako je zaista izgledao život pop princeze

Bolna prošlost i psihička nestabilnost

Britney Spears koja dugi niz godina prolazi kroz period psihičke nestabilnosti. U posljednje vrijeme suočila se s nekoliko izazova, od oslobađanja od skrbništva koje je njezin otac imao nad njoj, nakon toga vjenčanja s dugogodišnjim dečkom i rastavom koja se dogodila vrlo brzo nakon vjenčanja.

O Justinu Timberlakeu već je u nekoliko navrata govorila u negativnom svjetlu ispričavši kako ju je varao dok su bili u vezi i kasnije to u javnosti prebacio na nju kao da je ona njega varala, što je otpjevao i u svojim pjesmama. Jedna od njih je i poznata pjesma ”Cry me a river” u kojoj čak i glumi glumica slična Britney Spears, a gdje je predstavlja u potpuno pogrešnom svjetlu. Britney Spears je najavila da objavljuje memoare, a u njima će biti govora i o Timberlakeu koji ju je, prema njenim tvrdnjama, prisilio i na abortus.

Ona je željela dijete

Britney Spears i Justin Timberlake bili su u vezi od 1999. do 2002. godine. U svojim nadolazećim memoarima, The Woman In Me, Britney otkriva da je bila trudna pri kraju 2000. godine, kada su ona i Justin imali 19 godina. Ona je, kako otkriva knjiga, željela dijete i sanjala o obitelji s Timberlakeom, ali on ”nije bio spreman za odgovornosti koje donosi uloga oca”.

”Trudnoća je bila iznenađenje, ali za mene ne i tragedija. Jako sam voljela Justina. Uvijek sam željela da jednog dana zasnujemo obitelj zajedno. To je jednostavno bilo mnogo ranije nego što sam očekivala”, napisala je Spears.

Nije htjela pobaciti, ali Justin nije htio dijete

”Justin mi je tada rekao da nismo spremni imati dijete jer smo premladi. Sigurna sam da će me ljudi mrziti zbog ovoga, ali na kraju sam pristala na pobačaj. Danas ne znam je li to bila ispravna odluka. Da je odluka bila prepuštena samo meni, nikad to ne bih učinila. Ali Justin je ipak bio taj koji je znao da ne želi biti otac”, otkrila je Britney.

Slavna pjevačica u memoarima opisuje i da je pobačaj bio njezino najmučnije životno iskustvo.

Tužna pozadina i istina oko abortusa

Ovo je slučaj koji otkriva jednu od mračnih strana abortusa, a ta je da su mnoge žene, pa i one iz show businessa prisiljene od svojih partnera na abortus. Abortus se od strane feministkinja predstavlja kao nekakvo pravo žene, dok se s druge strane otkriva potpuno drugačija istina.

Mnoge žene suočavaju se s neželjenim prekidima trudnoće zbog pritiska okoline, a svaki pokušaj i inicijativa da se pomogne tim ženama najstrože se osuđuje bilo od feminističkih udruga, bilo od medija ili lijevo-liberalne politike. Čak se i kažnjava u nekim zemljama, primjerice u Americi gdje su dvije žene koje su molile ispred poliklinike za abortus, kažnjene čak zatvorskom kaznom.

Narod.hr

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er