GLAZBA

Poznati pjevač šokirao javnost novim spotom: Egzorcist upozorava na posljedice bogohuljenja

Poznati pjevač šokirao javnost novim spotom: Egzorcist upozorava na posljedice bogohuljenja – Tijekom proteklih nekoliko godina holivudske slavne osobe koristile su svoju platformu za oskvrnjivanje i blasfemiranje Boga.

Pjevačice Demi Lovato, Beyoncé, Madonna, Sam Smith i mnoge druge slavne osobe kapitaliziraju ismijavanje Gospodina, Gospe i kršćanstva općenito. Reper Lil Nas X objavio je svoj najnoviji singl, “J Christ” 12. siječnja. Video i pjesma hule na Isusa, Bibliju, krunicu i katoličanstvo. On sebe prikazuje kao provokativno odjevenog Isusa, drži krunicu i razapinje se u rekonstrukciji raspeća. Pjesma je izazvala žestoku reakciju kršćana. Međutim, ovo nije prvi put da se reper ruga kršćanstvu.

Godine 2021. portal ChurchPOP je izvijestio o “Satan Shoes” Lil Nas X-a prošivenom “Luka 10:18” i pentagramom. Također su sadržavale jednu kap ljudske krvi. U ekskluzivnom videu za ChurchPOP, otac Dan Reehil iz biskupije Nashville odgovara na postupke Lil Nas X, zajedno s obrascem bogohuljenja u Hollywoodu. “Zašto slavne osobe neprestano odlučuju napadati kršćanstvo u svom radu i umjetnosti?” Otac Reehil počinje.

“Ali znaju li oni zapravo što rade? Za neke mislim da znaju, za druge, vjerujem da su potpuno neupućeni da je blaćenje Boga tako uvredljivo za Njega.” Otac Reehil zatim kaže da moramo moliti za njihovo obraćenje i poziva se na Isusove riječi na križu: “Oče, oprosti im jer ne znaju što čine.” Međutim, otac Reehil kaže da ovi umjetnici predstavljaju ovo ruganje pod krinkom “slobode izražavanja”.

„Imamo slobodu – slobodu izbora dobra ili zla. Sjećate li se što je Gospodin rekao Mojsiju i Židovima? “‘Pozivam Nebo i Zemlju za svjedoke protiv vas danas. Stavljam pred vas život i smrt, blagoslov i prokletstvo. Odaberite život, tako ćete vi i vaša djeca živjeti i voljeti Boga, svog Boga, slušajući ga pokorno i čvrsto ga grleći .'” citira otac Reehil. “Ali na kraju, možemo izabrati smrt sve u ime slobode izražavanja, a kada to učinimo, biramo pakao. Pakao je izbor“, nastavlja egzorcist.

„Živjeti daleko od Boga, rugati se Bogu, pljunuti mu u lice i hrabro ga i namjerno odbaciti znači odabrati pakao“, upozorava. “I ako odaberete pakao i zlo u ovom životu, možete biti sigurni da će to biti vaša nagrada u sljedećem. Birajte mudro. Vremena je malo.”

Anđeoska molitva (Fatimska molitva)

„O Presveto Trojstvo, Oče, Sine i Duše Sveti, duboko Ti se klanjam. Nudim Ti najdragocjenije Tijelo, Krv, Dušu i Božanstvo Isusa Krista prisutnog u svim tabernakulima svijeta, kao naknadu za uvrede, svetogrđa i ravnodušnost kojima je On uvrijeđen. Po neizmjernim zaslugama Presvetog Srca Isusova i Bezgrešnog Srca Marijina molim obraćenje jadnih grešnika.”

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er