GLAZBA

Odgovor svećenika na sotonski nastup na dodjeli Grammyja: “Duhovna bitka je stvarna”

Kontroverza oko sotonističkog nastupa UK pjevača Sam Smitha i Kim Petras na dodjeli nagrada Grammy 2023 se nastavlja. Smith, Petras i njihovi prateći plesači sebe prikazuju kao vragove i demone, okružujući se kavezima, bičevima i vatrom.

Meksički svećenik otac Rafael Pacaníns postao je viralan nakon što je ukazao na zabrinjavajući trend slavnih: njihovo otvoreno inzistiranje na sotonizmu i veličanje istog.

“Jučer je Sam Smith izveo sotonistički show na dodjeli Grammyja”, rekao je otac Rafael Pacaníns u tweetu, a kasnije je dodao: “Sve više slavnih osoba otvoreno inzistira na sotonizmu.” Zatim je istaknuo da “sotonisti u SAD-u izvode rituale pobačaja u ime vjerskih sloboda”.

“Duhovna bitka je stvarna. Uzmi oružje. Efežanima 6”, zaključio je. Od pisanja ovog teksta, njegov tweet dobio je više od 124.000 pregleda, oko 1600 lajkova i više od 700 retvitova.

Porast sotonizma u društvu

Otac Pacaníns nije jedini svećenik koji upozorava o rastućoj sklonosti sotonizmu među slavnim osobama i u društvu. Dominikanski svećenik, otac François-Marie Dermine, poznati egzorcist, primijetio je da je “đavao otvoreno hvaljen i privlači mnoge ljude – ovaj lik đavla koji se oslobađa od Boga kako bi vodio svoj život kako želi.”

“Postoji i rast stvarnih sotonističkih skupina, dok su u prošlosti bile vrlo rijetka stvarnost. Množe se na vrlo zabrinjavajući način”, naglasio je. Prije nekoliko tjedana Madonna je napravila parodiju Posljednje večere i Gospe Žalosne.

U ožujku 2021. američki reper Lil Nas X najavio je izdanje pjesme “Satan Shoes”. Nike Air Max cipele sadrže kap ljudske krvi, pentagram, i na njima je ušiveno “Luka 10:18”. U kolovozu te godine brend cipela Converse promovirao je novi model tenisica s reklamom koja referira na sotonističke simbole.

Sveti Mihaele arkanđele, brani nas u boju!

www.medjugorje-news.com

Izvor
church pop
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er