CRKVAOSTALOZANIMLJIVOSTI

Vatikan odobrio otkrivanje ove čudesne fotografije

VATIKAN odobrio otkrivanje ove fotografije. Sv. Ivan Pavao II. želio je ovu fotografiju zadržati skrivenu dugi niz godina, no Sveta Stolica je nedavno po prvi puta objavila ovu fotografiju koju su snimili dužnosnici osiguranja točno u trenutku napada na Svetog Oca, kada je u velikoj boli pao u papamobilu.

Kako objašnjava Joaquin Navarro Valls, bivši glasnogovornik Svete Stolice, mnogo godina smo proveli proučavajući razvoj ove nevjerojatne slike na kojoj je Papa Ivan Pavao i, svakako, kvalitetu filma korištenog u to vrijeme, jer kada je prvi put razvijena slika bila je sasvim neobična. Slika je bila kao mješavina slike crtane od strane nekog umjetnika i fotografije uslikane od strane nekog fotografa. Jedno je sigurno… Ovu sliku nitko do kraja nije uspio razumijeti.

Na kraju nakon što je slika bila podvrgnuta tisućama provjera od strane najstručnijih fotografa svijeta, odlučeno je da na slici ne postoji nikakva dodatna manipulacija jer ipak je ovo slika koju je fotogradiralo osiguranje koje po protokolu uslikane slike nosi na izradu pod strogom tajnošću.

Vatikan je odlučio da svijetu daruje uistinu ovo jedno od čuda posvjedočenih a povezanih sa papom Ivanom Pavlom II., ali možemo i reći da je u stvari ovo još jedan dar naše nebeske majke naše Gospe, ne samo dar nego i potvrda kolika je majčina ljubav bila prema ovom suvremenom svecu i našem velikom zagovorniku.

Tijelo svetog Ivana Pavla II. ostaje i dalje netaknuto, uključujući i njegove unutarnje organe a njegovo tijelo prkosi prirodnom zemaljskom procesu…

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er