ČITLUKVIJESTI

Preminuo dr. Srećko Vlaho

Omiljeni čitlučki liječnik dr. Srećko Vlaho, nakon kraće bolesti, preminuo je danas u 69. godini života.

Rođen je u Gornjem Velikom Ograđeniku 1952. godine. Osnovnu školu završio je u Čerinu, gimnaziju u Širokom Brijegu, a medicinski fakultet završio je u Zagrebu.

Dr. Srećko Vlaho je bio internist i specijalist pneumoftiziologije. Cijeli svoj radni vijek proveo je u Domu zdravlja Čitluk.

Svojim pacijentima nije bio samo liječnik, već mnogo više od toga. Na prvom mjestu bio je čovjek i prijatelj, a njegov odnos prema osobama koji su došli tražiti pomoć ili savjet bio je onaj iskreni – ljudski, kakav danas nedostaje. Uvijek s ponekom šalom, opušten i nasmijan. I tako iz dana u dan, godinama, desetljećima…

Vjerujemo kako nema obitelji u Brotnju iz koje bar poneki član nije bio njegov pacijent kroz skoro pola stoljeća. Odlazak kod dr. Vlahe bio je lijek u svakom pogledu, a nakon njegovog odlaska ostaje velika praznina, kako za njegovu obitelj tako i za cijelo Brotnjo kojemu je iz svega srca služio.

Supruzi Sonji, sinovima Josipu, Marku i Iliji, nevjestama i unučadi, rodbini, prijateljima i poštovateljima pokojnog dr. Vlahe iskrena sućut.

Posljednji ispraćaj kreće u petak 7. svibnja 2021. godine u 15:00 sati ispred mrtvačnice Podadvor u Čitluku, gdje obitelj prima sućut od 14:00 sati.

Pokop će se obaviti u groblju Pododaci u Gornjem Velikom Ograđeniku u 16:00 sati. Obitelj prima sućut u kapelici u groblju Pododaci od 15:30 sati.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button