BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJACRKVAKRIŽEVACMEĐUGORJEPLAVI KRIŽVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

VIDEO Službeni egzorcist: “Demon mi je rekao: Međugorje je naš pakao na zemlji!”

Službeni egzorcist: “Demon mi je rekao: Međugorje je naš pakao na zemlji!” Mnoštvo svećenika (službenih egzorcista) je prošlo kroz Međugorje. A jedan od njih dao je snažno svjedočanstvo o značenju Međugorja u duhovnosti i snazi Gospinih ukazanja koja su započela u Bijakovićima na brdu ukazanja 1981. godine šestero djece. Evo što je i rekao:

Dobra večer, ja sam Don Ambrogio Villa, svećenik Milanske biskupije. Ovdje sam u Međugorju, sutra odlazimo doma a ovdje smo već pet dana. Ovdje sam s grupom, autobusom mojih župljana.

Doći s autobusom svojih župljana je jako lijepo jer je to već unaprijed složena grupa, vrlo ujedinjena grupa gdje nema problema. Također i vodič nas je ovdje jako dobro pazio. Htio sam dati svjedočanstvo jer sam osim župnika svoje župe i egzorcist, jedan od službenih egzorcista milanske biskupije, a dogodila mi se i jedna specifična zgoda vezana uz Međugorje.

Dok sam izvodio egzorcizam opsjednute osobe u određenom trenutku molitve pustio sam snimku pjesme “Gospa Majka moja” i demon je ljutito reagirao rekavši da ovdje u Međugorju nema nikoga. Mirnim glasom sam mu rekao: pošto si lažljivac znači da ovdje ima nešto. I demon se u tom trenutku totalno mijenja i kaže: Ona voli svu svoju djecu i plače za svojom djecom.

I onda kaže rečenicu koju apsolutno nisam očekivao. To mjesto Međugorje je naš pakao na zemlji.

Ovdje sam želio dati ovo svjedočanstvo jednostavno zahvaljujući Gospi i zahvaljujući Crkvi za sve, kazao je uz pozdrave egzorcist.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er