ZANIMLJIVOSTI

Pobožnost glumca Marka Wahlberga Djevici Mariji izazvala raspravu na društvenim mrežama

U kratkoj snimci podijeljenoj na društvenim mrežama vidi se kako se glumac moli Blaženoj Majci, a to je dovelo do zanimljivih komentara! Mark Wahlberg rado dijeli svoju duboku vjeru u nastojanju da nadahne i druge.

U kombinaciji s aplikacijom Hallow, glumac potiče svoje obožavatelje na društvenim mrežama da “ostanu u molitvi.” Wahlbergova posljednja objava prikazuje ga kako kleči ispred kipa Djevice Marije, duboko u molitvi. Dok završava svoje molitve, okreće se prema kameri i ponavlja svoj savjet da se “molite.” Iako je video lijep za vidjeti, jer potiče druge da se okrenu molitvi, nakon toga uslijedili su mnogi komentari.

Neki su ljudi dovodili u pitanje potrebu molitve Mariji, a neki su se pitali zašto bi se itko zapravo molio neživom predmetu, kipu. Na primjer, jedan korisnik je podijelio: “Zašto se moliti kipu? Kipovi ne čuju ništa. Moli se Isusu. To je sve što vam treba.

I tu su katolici snažno izašli na pouku o vjeri i potrebi traženja Marijina zagovora. Drugi komentar je dao dodatno objašnjenje u kojem stoji: “Katolici se mole Mariji za zagovor. Nešto kao kada zamolite člana obitelji ili prijatelja da moli za vas. To isto vrijedi i za svece. Međutim, mi je štujemo jer je ona Sveta Majka Kristova.”

Iako je Wahlbergov post bio inspirativan na više načina, također je istaknuo činjenicu da mnogi još uvijek ne razumiju ulogu Djevice Marije u našem molitvenom životu.

www.medjugorje-news.com

Izvor
aleteia

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er