ČITLUKVIJESTIZDRAVLJE

Obavijest iz Doma zdravlja Čitluk: Testiranje brzim antigenskim testom i subotom

Obavijest iz Doma zdravlja Čitluk: Testiranje brzim antigenskim testom i subotom Dom zdravlja Čitluk pruža usluge komercijalnog testiranja na SARS-Cov-2.

U ponudi su brzi antigenski testovi na prisustvo SARS-Cov-2. Brzi antigenski testovi će se raditi na osobni zahtjev ili u svrhu putovanja u inozemstvo, odnosno u zemlje EU. Test kojim će se raditi ova testiranja se nalazi na Zajedničkoj listi brzih antigenskih testova koje međusobno priznaju države članice EU.

Uzorci se uzimaju svakim radnim danom od 11 do 12 sati iza Doma zdravlja Čitluk, dok će se nalazi odnosno potvrda zdravstvene ustanove s rezultatima testiranja moći preuzeti isti dan od 12:30 sati na šalteru trijaže na ulazu u Hitnu medicinsku pomoć.

obavijest

O sada se testiranja na SARS-Cov-2 brzim antigenskim testom vrši i subotom u razdoblju od 08:00 – 09:00 sati iza zgrade Doma zdravlja Čitluk. Preuzimanje rezultata isti dan od 08:45 sati.

Test za prelazak granice vrijedi 48 sati od vremena uzimanja uzorka. Na testiranje se nije potrebno naručivati.

Sve osobe na testiranje moraju ponijeti važeći identifikacijski dokument sa slikom (osobna iskaznica, putovnica, i dr.).

Ukupna cijena brzog antigenskog testa u Domu zdravlja Čitluk je 32 KM.

Korisnici ovih usluga uplate mogu izvršiti prilikom samog testiranja ili prethodnom uplatom na transakcijski račun Doma zdravlja Čitluk broj: 3381202200138492 otvoren kod UniCredit Bank d.d. Mostar.

PCR testiranja se nastavljaju i dalje raditi u standardnim terminima i po ustaljenim procedurama, odnosno uz uputnicu obiteljskog liječnika u slučaju sumnje ili razvoja tipičnih simptoma COVID-19 – priopćeno je iz Doma zdravlja Čitluk.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button