Uncategorized

Djelo sestre Ljubice Kovač nastavit će njezine pomoćnice i učenice

Hercegovinom se u petak 6. siječnja munjevitom brzinom pronijela vijest da je preminula najpoznatija hercegovačka “ljekaruša” časna sestra Ljubica Kovač.

Sestra Ljubica (84) nadaleko je bila poznata po svojim biljnim pripravcima, čajevima i melemima koje je radila od hercegovačkog ljekovitog bilja i kojima je pomogla tisućama i tisućama ljudi, koji su je posjećivali u njezinoj rodnoj kući u zaselku Batin kod Posušja u Hercegovini.

Sestra Ljubica Bernardica Kovač bila je redovnica Kćeri Božje ljubavi i upravo zbog svojeg Bogom danog dara u liječenju, s dopuštenjem svojih redovničkih poglavarica, živjela je izvan samostana i pomagala ljudima.

Svojim poslanjem s. Ljubica Bernardica Kovač bila je posebna žena u današnjem vremenu. Njezin život prošao je u skromnosti, jednostavnosti i poniznosti, a svojim poslanjem poslala je poruku da se isplati biti skroman, strpljiv i ponizan te bezrezervno pomagati drugima.

Njezino djelo nastavit će njezine pomoćnice i učenice, koje je uputila u svoje tajne ljekovitih pripravaka i koje će nastaviti primati pacijente u njezinoj rodnoj kući.

Darko Pavičić / Večernji List

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er