VIDEO

VIDEO Balerina bez ruku zapanjila je publiku dok plesala na pozornici

VIDEO Balerina bez ruku zapanjila je publiku dok plesala na pozornici Od videa Victórije Bueno na ‘America’s Got Talent: All Stars’ naježit ćete se. Show je pružio gledateljima mnogo zabave otkako se pojavio na ekranima 2006. Međutim, predstavio je i neke izvođače koji su nas doista inspirirali i ostavili traga, poput pjevačice Nightbirde.

Ovaj tjedan bilo je vrijeme da 18-godišnja Victória Bueno iz Brazila zablista… i uspjela je! Dok je graciozno stajala na središnjoj pozornici spremna za nastup, oslonila se na svoju prevoditeljicu koja joj je također bila i učitelj plesa, da joj pomogne objasniti priču o tome kako je rođena bez ruku i kako je postala plesačica.

Majka ju je odvela u plesni studio u dobi od 5 godina. Uz ohrabrenje i predanost svoje učiteljice – koja sebe opisuje kao obitelj – Bueno je prihvatila ples i naučila plesati, čak i “en pointe” (na vršcima nožnih prstiju) .

I kao što je jedan od sudaca, Howie Mandel, istaknuo, to nije lak pothvat kada nemate ruke koje vam pomažu u održavanju ravnoteže. Sam ples je bio nevjerojatno graciozan i pokazao je ogroman talent. Međutim, impresivniji je bio sjaj na Bueninom licu dok je dijelila svoj talent da svi vide. Zapravo, na kraju njezinog nastupa, sudac Simon Cowell izjavio je: “Znak zvijezde je netko tko je ustrajan i onda, kada su na pozornici, obasjaju pozornicu, a imate obje te stvari. Kad ste nastupali ovdje, bila je kao potpuna tišina jer smo bili hipnotizirani.”

Victoria Bueno je htjela iskoristiti svoje pojavljivanje u emisiji kako bi prenijela inspirativnu poruku: “Ovdje sam da dokažem da svatko može težiti i uspjeti u svojim snovima.”

Aleteia

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er