MEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

Čudesno ozdravljenje od raka na Križevcu: Iako su mu liječnici predviđali još 6 mjeseci života ovaj čovjek je ozdravio u Međugorju

Amerikanac Arthur Boyle iz Hinghama kod Bostona u Međugorje je došao na korak do smrti. Imao je rak plućnog krila. Liječnici su mu davali pet posto šanse za preživljavanje i nakon operacije odstranjenja plućnog krila kao jedine moguće opcije.

Operacija se trebala odviti 4 dana nakon povratka iz Međugorja. Došavši u Međugorje s dva prijatelja, Arthur Boyle otišao je svetu misu i na životnu ispovijed, popeo se na Križevac, a kad se spustio s Križevca znao je da raka više nema. I nije ga bilo. Liječnici su zapanjeni gledali u ozdravljenje koje je medicinski nemoguće.

Ozdravljenje od raka na Križevcu

‘Bio je kišan dan. Kada sam se penjao, bio sam umoran i osjećao sam jake bolove i osje­ćaj kao da mi je bilo sve gore i gore… Prsa su me jako boljela, kao nikad do tada. Popeli smo se na vrh. Bili smo samo nas trojica na brdu Križevcu. Molili smo punim srcem da nam Bog oprosti sve naše grijehe i da mi pomo­gne ozdraviti. Nas trojica odraslih muškaraca plačući smo molili…

Nakon toga pozvao sam mobitelom ženu, jer sam imao osjećaj, kao i moji prijatelji, da se nešto sa mnom čudno događalo i dogodilo baš na brdu Križevcu. Ona mi je rekla da je dogovorena, četiri dana nakon što se vratim iz Međugorja, operacija odstranjenja moga desnoga plućnog krila. Zamolio sam ženu da upita liječnike mogu li još jednom prije operacije, kad se vratim u Ameriku, provjeriti sve i vidjeti kakvo je stanje s mojim rakom.

Tajnica liječnika koji je trebao obaviti operaciju nedugo zatim nazvala me i kazala: ‘Gospodine Boyle, mi znamo da ste u Međugorju i znamo zbog čega ste tamo. To je divna stvar. Ali, vi imate rak i on neće nestati, vjerujte mi. Budite uvjereni, morat ćemo na­praviti tu operaciju’.

Nakon ovakvog odgovo­ra moja je žena kontaktirala s jednim drugim liječnikom. Kad sam došao kući, svima sam kazao: Bog me ozdravio, ozdravio sam u srcu. Duhovno sam ozdravio. Sve što sam imao u sebi trulo i nezdravo, izbacio sam u Međugorju na ispo­vijedi. Ispričao sam im sve što mi se dogodilo i objasnio na taj način ovo što sam im kazao na samom početku. Mir je bio kad sam govo­rio. To je onaj mir koji sam donio iz Međugo­rja.

Liječnici u čudu: Rak je nestao

A sve ovo što sam rekao, kasnije, potvrdilo se kad sam otišao liječniku napra­viti nove nalaze. “Otišao sam tada kod ovog novog liječnika s kojim je žena kontaktirala i ponio mu ranije i nove snimke. Rekao mi je da pričekam pet minuta i onda me pozvao u svoj ured.

Češkao se po bradi i čudno je izgle­dao. Rekao mi je da je rak jednostavno nestao, nema ga. Zvali smo sve liječnike koji su trebali biti na operaciji i obavijestili ih o tome.
Arthur Boyle je o ovom čudesnom događaju napisao i knjigu, zove se: ‘Šest mjeseci života’, odnosno onoliko koliko su mu liječnici previđali.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er