VIDEOVJERA I DUHOVNOST

Fra Goran Azinović: Najjače oružje koje sotona ima protiv vas je ovo…

Fra Goran Azinović: U ono vrijeme – Reče Isus svojim učenicima: »Budite milosrdni kao što je Otac vaš milosrdan. Ne sudite i nećete biti suđeni. Ne osuđujte i nećete biti osuđeni. Praštajte i oprostit će vam se. Dajte, i dat će vam se: mjera dobra, nabijena, natresena, preobilna dat će se u krilo vaše jer mjerom kojom mjerite vama će se zauzvrat mjeriti.« Riječ Gospodnja. (Lk 6, 36-38)

Kratka propovijed fra Gorana Azinovića može promijeniti vaš život. Ako otvorite srce i prihvatite ove snažne riječi o oprostu.

„Što Sotona u 21. stoljeću vadi iz svojih podzemnih logora? Najjači arsenal oružja je – nepraštanje, suprotnost Božjem milosrđu. 21. stoljeće bit će stoljeće praštanja ili nepraštanja”, kaže fra Goran. „Razgovarajući s ljudima primijetio sam da nose na duši one koji im nisu oprostili. I nema danas u obitelji da netko nema problema s opraštanjem. Svatko u svom životu ima osobu kojoj nije oprostio”, naglašava fra Goran dodajući kako je „najskuplji dar koji možeš imati – dar opraštanja”. „Sve je lakše nego oprostiti, a Bog kaže da smo njegovi po oproštenju”, naglašava fra Goran.

„Bog uživa praštajući. Nema Mu ništa ljepše nego oprostiti. Možete primijetiti ljude koji ne praštaju – oni su umorni, živčani, teški… Neoproštenje najviše tare čovjeka.” „

Neoproštenje ti je kao zmija koju nosiš u grudima i svaki dan se nadaš da te neće ujesti”, prisjetio se riječi fratra Ljudevita Rupčića. Koliki će danas umrijeti a da nisu oprostili? Praštajte, budite milosrdni. I prihvatite da je i vama oprošteno. Tvoj grijeh nije veći od Božjeg milosrđa.

Otvorite svoje srce i poslušajte u cijelosti moćnu propovijed fra Gorana Azinovića:

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er