BiH

Sarajevske podvale, ovog puta Hrvatima Mostara.

Nedavno smo svjedočili podvalama iz Sarajeva na temu 31. Mladifesta koji je bio početkom kolovoza odvijan ispred crkve Sv. Jakova u Međugorju. Tog puta su sarajevski i slični pojedini portali prenijeli dezinformaciju kako bi ukazali ne poštivanje epidemioloških mjera tako što su postavili slike od Mladifesta iz 2019 godine kada je bilo po 50 000 ljudi ispred vanjskog oltara crkve Sv. Jakova. Taj im pokušaj nije uspio, pa su se reda radi pojedini i ispričali.

Ovog puta na udaru su Ultras Zrinjski iz Mostara, koji su u subotu u jutro napravili nerede u Fejićevoj ulici. Taj čin svakako ne podržavamo i svakako smo protiv svakog vida nasilja nad narodom i imovinom. Da podvale budu podvale, opet su se oglasili sarajevski mediji koji prenose video isječak gdje jedna osoba još prije subotnjeg nereda ulicama Mostara hoda s automatskom puškom, aludirajući na pripadnika Ultrasa Zrinjski ili nekog “s naše strane”. MUP HNŽ je oduzeo oružje i procesuirao osobu, te navode da osoba s automatskom puškom koja je snimljena par dana prije nemilih nereda u subotu, nema nikakve veze s neredima koje su izazvali većinom maloljetnici iz Ultras Mostar. Autori tih članaka pišu svoje volje i iskazuju ih kao istinite na svojim portalima, ne uzimajući istinu i činjenice u obzir.

Svaki aktualni nered ili ispad se želi povezati i tako prikačiti nama Hrvatima u Bosni i Hercegovini kako bi nas još više ocrnili. Ovim putem osuđujemo svaki nered, netrpeljivost, a još više medijske podvale i huškanja naroda, bez obzira koje vjere ili nacionalnosti bili. Rat je prošao, živimo zajedno, okrenimo se suživotu i budućnosti!

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er