BiHEUROPAVIJESTI

Od danas bez roaminga u ovim zemljama

Od danas 1. srpnja počinje se primjenjivati Roaming regulacija u zemljama Zapadnog Balkana prema kojoj se reguliraju cijene u roaminga između zemalja Zapadnog Balkana na način da se iste naplaćuju prema cijenama u tarifi ili opciji korisnika dok se nalaze u BiH.

Roaming regulacija odnosi se na pozive, slanje SMS-ova i surfanje tijekom povremenih putovanja u zemlje Zapadnog Balkana (BiH, Srbija, Crna Gora, Kosovo, Albanija i Sjeverna Makedonija).

Nova Roaminga regulacija se primjenjuje:

  • ako ste izvan BiH u nekoj od zemalja Zapadnog Balkana i zovete/šaljete SMS prema BiH
  • ako ste izvan BiH u nekoj od zemalja Zapadnog Balkana i zovete/šaljete SMS prema bilo kojoj zemlji Zapadnog Balkana ili surfate u bilo kojoj zemlji Zapadnog Balkana

Nova Roaming regulacija se ne primjenjuje:

  • ako se nalazite u nekoj od zemalja Zapadnog Balkana i zovete/šaljete SMS prema bilo kojoj zemlji koja nije unutar zemalja Zapadnog Balkana
  • ako se nalazite u nekoj od zemalja koja nije unutar zemalja Zapadnog Balkana i zovete/šaljete SMS prema bilo kojoj zemlji svijeta ili surfate
  • ako se nalazite u BiH i zovete/šaljete SMS prema bilo kojoj zemlji svijeta (uključujući i zemlje Zapadnog Balkana)
  • ako se nalazite u BiH i pozivate bilo koji BiH mobilni broj koji se nalazi u tom trenutku u BiH ili bilo kojoj zemlji svijeta (uključujući i zemlje Zapadnog Balkana)

Način potrošnje MINUTA, SMSova i MOBILNOG INTERNETA

Ako Vaša tarifa ili opcija uključuje određenu količinu minuta/SMS-ova prema ostalim mobilnim mrežama u BiH trošite te minute/SMS-ove. Ako Vaša tarifa ili opcija ne uključuje određenu količinu minuta/SMS-ova prema ostalim mobilnim mrežama u BiH naplaćuje se cijena poziva/slanja poruka prema ostalim mrežama u BiH koja vrijedi za Vašu tarifu ili opciju.

Pojedine tarife imaju uključeno ograničenje broja slanja poruka u roamingu u Zapadnom Balkanu. Broj SMS poruka koje se bez dodatne naknade mogu koristiti u Srbiji, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Kosovu i Albaniji za slanje prema navedenim zemljama i BiH preuzmite ovdje.

Za sve pozive, poruke i mobilni internet primjenjuju se obračunske jedinice koje vrijede u okviru Vaše tarife ili opcije.

Ako se u Vašoj tarifi ili opciji naplaćuje naknada za uspostavu poziva prema ostalim mobilnim mrežama u BiH, ista će se naplaćivati i u roamingu u zemljama Zapadnog Balkana.

roaminga

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er