VIJESTI

Fra Jozo Zovko pozvan da održi duhovne vježbe u Ukrajini

Predsjednik Ukrajinske biskupske konferencije i latinski nadbiskup metropolit Lavova mons. Mieczyslaw Mokrzycki pozvao je fra Jozu Zovko da održi duhovne vježbe katoličkim biskupima latinskog i grčkog obreda iz Ukrajini, piše Bitno.net

“Velečasni oče, nadovezujući se na naše prethodne susrete, iskreno želim da Vi držite duhovne vježbe za katoličke biskupe latinskog i grčkog obreda iz Ukrajine. Održavanje duhovnih vježbi predviđeno je u Teološkoj bogosloviji Nadbiskupije Lviv-Brzuchowice od 21. do 24. studenoga 2022.” stoji u pismu mons. Mokrzyckog koje donosi portal Međunarodno kumstvo djetetu Herceg-Bosne.

“Duhovne vježbe započet će u ponedjeljak 21. studenog večerom, a završit će ručkom 24. studenog. Pobrinut ću se i naknadno Vam poslati program duhovnih vježbi. Hvala što ste blagonaklono prihvatili naš poziv i radostan sam što ćete nas u ovom preteškom trenutku za Ukrajinu i za našu Crkvu upravo Vi, Oče, pratiti u ovom svetom vremenu duhovnih vježbi”, zaključuje mons. Mokrzycki.

Fra. Jozo Zovko danas živi i radi u Zagrebu u franjevačkom samostanu Hercegovačke franjevačke provincije, a ljeti ima duhovne vježbe za vjernike iz cijelog svijeta održava na otočiću Badija kod Korčule.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er