VIDEO

Svjedočanstvo: Bivši musliman osjetio Isusovu prisutnost u klanjanju Presvetom oltarskom sakramentu

Bivši musliman iskusio prisutnost Isusa u klanjanju Presvetom oltarskom sakramentu. Mehdi Djaad bio je praktični musliman do svoje 15, 16 godine. Prestao je tada moliti, ali cijelim svojim bićem osjećao je da je musliman.

Osjećao je mržnju prema Francuskoj, prema kršćanima koji su za njega bili nevjernici. Sa 16 godina počeo je odlaziti u protestantsku crkvu kako bi se suočio s pastorima i pokazao im da su u krivu i da je pogrešno nazivati Isusa Sinom Božjim. Nakon nekoliko susreta pristao je uzeti Bibliju u ruke, i počeo čitati…

Ostao je šokiran Isusom, njegovim načinom života. Malo po malo počeo se moliti s njim, intimno. Počeo je uspostavljati prijateljstvo s Njim. Počeo je modelirati svoj život prema Njegovom. Jednog dana prijatelj ga je pozvao u samostan. Pristao je. Tada je, u klanjanju pred Presvetim osjetio stvarnu prisutnost Isusa, svog prijatelja.

Svjedočanstvo ovog muslimana pogledajte u videu ispod, s titlovima na hrvatskom jeziku koje su priredili iz Izdavačke kuće Kyrios. Pogledajte cijeli video:

https://www.facebook.com/100063578260997/videos/514075776471890

Book.hr

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please turn off adblocker