MEĐUGORJEVIJESTI

Župa Međugorje u znaku 40. obljetnice Gospinih ukazanja

Župa Međugorje Osim molitvenih programa pripreme, ovih dana su započela i vanjska ukrašavanja međugorskih molitvenih mjesta i ulica. Tako su postavljeni veliki jumbo plakati i zastave sa logom obljetnice i Gospinim likom oko vanjskog oltara i svim važnijim točkama župe i po prometnicama piše vecernji.ba.

Organizirana su i čišćenja cijele župe Međugorje

Organizirana su i čišćenja cijele župe. Svjesno ili nesvjesno, jedna atmosfera uzbuđenosti osjeća se u svima koji vole Kraljicu Mira! Vidljiviji su i strani hodočasnici po ulicama, brojni automobili, domaći hodočasnici pješaci koji pristižu nakon cjelonoćnog hoda… Nekako, kao da se sve odjednom pokrenulo! Početkom tjedna trebale bi pristići i hodočasničke skupine koje su organizirale svoj dolazak baš na Obljetnicu.

Očekuju se u najvećem broju hodočasnici iz Poljske, Ukrajine, Slovačke, SAD-a, Južne Amerike, Španjolske, Rumunjske Hrvatske. Očekuje se čak i petstotinjak Talijana koji još uvijek imaju zabranu kretanja autobusima izvan zemlje, ali su se hodočasnici organizirali po manjim grupama u kombijima i osobnim automobilima. Glasila župe puna su svjedočanstava svjedoka prvih dana ukazanja koja govore o snazi vjere i milosti koje su im dale hrabrost u ispovijedanju Gospine prisutnosti!

Za nadati se da će ova Obljetnica obnoviti te milosti vjere koje su puno važnije od bilo kakvog čuda ili znaka ili znatiželje.

međugorje

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er