MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Vidjelica Mirjana: “Tajne i ukazanja pomoći će nam da shvatimo da je svaki trenutak našeg života…”

Vidjelica Mirjana: “Tajne i ukazanja pomoći će nam da shvatimo da je svaki trenutak našeg života važan”

Što će se, prema vama, dogoditi nakon otkrivanja prve tri tajne? Što će se dogoditi sa Međugorjem?

„Kao što sam već rekla, ova ukazanja pomažu nam da shvatimo da je svaki trenutak našeg života važan. Moramo živjeti u posvećenosti Bogu i blagoslivljati ga svojom molitvom. To znači uvijek birati Boga. Na taj ćemo način težinu i patnju života lakše podnijeti. Mislim da će nam otkrivanje tajni pomoći da svi postanemo ozbiljniji i svjesniji svojih odgovornosti ovdje na zemlji. Sigurno će biti čudesnih znakova, izvanrednih i sjajnih obraćenja.

“Tajne i ukazanja pomoći će nam da shvatimo da je svaki trenutak našeg života važan”

Sva obraćenja i sva tjelesna i duhovna ozdravljenja koja su se dogodila do danas dokaz su da se Nebo otvorilo u Međugorju i da je Kraljica Mira došla k nama. Otkrivanje tajni bit će velika utjeha i velika radost za svakoga vjernika. Iznad svega, oni koji su vjerovali i nastojali živjeti u skladu s Evanđeljem Isusa Krista bit će sretni. Činjenica je da svake godine tisuće i tisuće hodočasnika dolaze u Međugorje. Kad započne otkrivanje tajni, sigurno će doći još ljudi, vjerojatno i onih koji do sada nisu pokazivali interes niti imali vjeru u Međugorje.

Mirjana :Sva obraćenja i sva tjelesna i duhovna ozdravljenja koja su se dogodila do danas dokaz su da se Nebo otvorilo u Međugorju i da je Kraljica Mira došla k nama.

U svakom slučaju, budućnost Međugorja bit će pozitivna, ono će još više postati duhovni magnet za sve vjernike.

ukazanja

www.medjugorje-news.com

Izvor
mystic post

Vezani članci

Back to top button