MOLITVE

Molitva za blagoslov: Bože Sveti, natopi nas blagoslovom, kao što kiša natapa suhu zemlju

Molitva za blagoslov: Bože Sveti, natopi nas blagoslovom, kao što kiša natapa suhu zemlju

Bože, blagoslovi čas mog začeća, rođenja i sv. krštenja i sve dane djetinjstva moga. Blagoslovi primanje sv. Potvrde i dane mladosti moje. Blagoslovi čas sv. Ženidbe i cijelo vrijeme bračnog života. Blagoslovi moje trudnoće rađanja i odgoja moje djece. Blagoslovi moju djecu i potomke, obilno ih blagoslovi Gospode. Blagoslovi moju rodbinu, prijatelje i znance i moj odnos sa njima.

Bože Sveti, natopi nas blagoslovom, kao što kiša natapa suhu zemlju. Blagoslovi moj rad, molitve i dobra djela da budu na Tvoju slavu. Blagoslovi molitvene zajednice kojima pripadam da rastu u milosti Tvojoj. Blagoslovi slušanje Tvojih riječi da ih provedem u djela. Blagoslovi moje blagovanje Euharistije da mi bude na spasenje. Blagoslovi moja putovanja da me dovedu do određenog cilja Blagoslovi i moj odmor da to bude vrijeme provedeno s Tobom.

Bože Sveti, natopi nas blagoslovom, kao što kiša natapa suhu zemlju. Blagoslovi moju prošlost, sadašnjost i budućnost da vršim Tvoju volju. Blagoslovi me i onda kad Te iznevjerim i griješim i budi mi milostiv. Blagoslovi moje kušnje i križeve da me još više približe k Tebi. Blagoslovi sve one koji su mi teški da ih ljubim od srca. Blagoslovi i one koje sam povrijedio da mi oproste, kao ti Bože. Blagoslovi i čas moje smrti i uvedi me u vječno prebivalište sviju svetih. Amen

Vezani članci

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er