MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Kada trebate žurnu pomoć obratite se Gospi ovim snažnim molitvama

Pobožnosti Mariji, Gospi od Brze pomoći prakticiraju se među katolicima već dugi niz godina, iako spadaju u modernije katoličke pobožnosti. Mnogi su službeno svjedočili kako su upravo ove molitve i ova pobožnost bili ključni da zadobiju pomoć koju su žurno, hitno trebali.

MOLITVA GOSPI OD BRZE POMOĆI

O Marijo, Majko Božja, ti koja znaš za jade i nevolje ovoga svijeta, bdij bez prestanka nad nama i nad cijelom Crkvom svoga Sina i budi nam uvijek Našom Gospom od Brze pomoći.

Pohiti da nam pomogneš u svim našim potrebama, posebno u (…), budi nam utočište za ovoga prolaznog života i isprosi nam život vječni, po zaslugama Isusa, svoga Sina, Gospodina i Otkupitelja našeg. Amen.

TRADICIJSKA MOLITVA MAJCI OD BRZE POMOĆI

Gospo od Brze nam pomoći, gledaj jadnike, koje obavija noć. Vjeruju u Te, o Majko i Djevo, u Tvoga majčinstva čudesnu moć. MAJKO, MAJKO POMOZI SAD, MOLI TE SELO I MOLI TE GRAD!

Vezani članci

Sa pouzdanjem nas do Tebe evo, nosi nam boli i nevolje sve. Tješi nas, jačaj, o Majko i Djevo, sve nas posvećuj kroz godine zle. MAJKO, MAJKO POMOZI SAD, MOLI TE SELO I MOLI TE GRAD!

Kristovoj Crkvi na obranu stani, zaštita budi nam u svakom zlu. Svetoga Oca i biskupe brani, svećenstvo čuvaj na nemirnom tlu! MAJKO, MAJKO POMOZI SAD, MOLI TE SELO I MOLI TE GRAD!

Kada se posljednja približi tama, pružit ćeš ruku i pomoć nam dati, ostat ćeš vječno o Majčice, s nama, Tvoja će pomoć nam zauvijek sjat. MAJKO, MAJKO POMOZI SAD, MOLI TE SELO I MOLI TE GRAD!

Majko, posveti obitelji naše, daj da ih prožima ljubavi duh, neka se grijeha vijek svakoga plaše, a sina Tvoga nek’ jača ih Kruh. MAJKO, MAJKO POMOZI SAD, MOLI TE SELO I MOLI TE GRAD!

Mladež nam sačuvaj nevinu, čistu, ne daj, da skrši je bezvjerja dah, vodi je milosnim stazama Kristu, od nje udalji kukavstvo i strah. MAJKO, MAJKO POMOZI SAD, MOLI TE SELO I MOLI TE GRAD!

Gospo od Brze nam pomoći, evo: želimo izreći hvalu Ti sad, što pomoć pružaš, O Majko i Djevo, i blažiš srdaca tugu i jad. MAJKO, MAJKO POMOZI SAD, MOLI TE SELO I MOLI TE GRAD! Amen.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er