VJERA I DUHOVNOST

Posljednja tajna Fatime: “Bit će to posljednji pokušaj sotone, Sunce će se zamračiti”

Posljednja tajna Fatime! Dana 26. prosinca 1957. otac Agustín intervjuirao je fatimsku vidjelicu sestru Luciju. Intervju je objavljen 1958. s imprimaturom fatimskog biskupa.

Vlastitim riječima sestra Lucija u intervjuu iz 1957. godine rekla je: “Blažena Majka mi je rekla da će đavao povesti odlučujuću bitku protiv Blažene Djevice, … gdje će jedna strana biti pobjednik, a druga strana pretrpjeti poraz. Također, od sada moramo birati strane. Ili smo za Boga ili smo za vraga; nema između.”

Otac Malachi Martin, insajder iz Vatikana i svjetski poznati autor tvrdi da je pročitao treću Fatimsku tajnu. Rekao je da je tajnu pročitao u veljači 1960., rekavši: “Pročitao sam tajnu, ali prije nego što sam je pročitao, morao sam se zavjetovati da je neću otkriti. Sadržaj tajne bio bi šok, bez sumnje, neki bi se jako prestrašili.” U poslušnosti Crkvi vlč. Malahija nikada nije otkrio potpuni prijepis tajne, ali je govorio o određenim aspektima Gospina fatimskog proročanstva.

Otac Malachi: “Prava treća tajna mnogo je traumatičnija nego što mislimo ili što znamo”. Srž tajne je grozna. Doći će do obračuna – zatamnjenja Sunca – Bit će to posljednji pokušaj demona da upravljaju našim životom.” Rusija će imati značajnu ulogu na kraju vremena.

Riječi Martina Malachija potkrijepljene su izjavama pape Ivana Pavla II. i pape Benedikta XVI. Prije svoje ostavke, na putu u Fatimu, papa Benedikt XVI. upozorio je: “Vara se tko god misli da je proročko poslanje Fatime završeno. ” Otac Malahija je govorio o duhovnom smjeru u svijetu, posebno na “zapadu” i vjerovao je da je to opasnost. Rekao je da je “svijet krenuo u suprotnom smjeru” “Pa, ako bi ukazanja u Fatimi trebala dovesti čovječanstvo na Božju stranu u nekom kataklizmičkom konačnom sukobu, izgleda da je svijet propustio poruku.”

Ovaj plodni autor i svećenik opširno je govorio da će Fatimska 3. tajna uključivati Rusiju. Rekao je da je Rusija ključ ‘Treće fatimske tajne’. “Treća tajna” pokriva tri teme, 1. Fizičko kažnjavanje nacija. 2. Duhovna kazna. i 3. Središnja funkcija Rusije u dvije, zapravo, fizičke i duhovne kazne trebaju biti opasane sudbonosnim rasporedom u kojem je Rusija ključna točka. U radijskom intervjuu za Art Bell, 1996., otac Malachi Martin je rekao: “Spasenje za svijet, počet će u Rusiji. Uloga Rusije u proročanstvu Fatime vrlo je važna jer, ako je vjerovati viziji Fatime, spas za svijet, lijek za svjetske nevolje, počet će u Ukrajini i Rusiji, i zato je Bogorodica u fatimskom viđenju 1917. trebala je aktivno govoriti o Rusiji i da se Rusija prije svega mora izliječiti od svojih pogrešaka, a onda će pomoći cijelom svijetu da postane bolji i da se izliječi od svojih grijeha.

To je vrlo bizarna poruka u tom smislu jer čovjek bi rekao da će spas doći sa Zapada kao što mi uvijek mislimo jer smo zapadnjaci, ali ne, prema fatimskoj poruci spas će doći sa Istoka, i posebice iz Ukrajine i same države Rusije, što je izvanredno. U Fuldi, u Njemačkoj 1980. godine, papa Ivan Pavao II je upitan: “Što je s Trećom tajnom Fatime? Nije li već trebao biti objavljena do 1960.? Sveti Otac je odgovorio: “S obzirom na ozbiljnost sadržaja, moji prethodnici, koji su imali pristup tajni, diplomatski su radije odgodili objavu kako ne bi potaknuli svjetsku silu komunizma (Rusiju) na određene poteze. “S druge strane, trebalo bi biti dovoljno da svi kršćani znaju ovo: ako postoji poruka u kojoj piše da će oceani preplaviti čitava područja zemlje, i da će od jednog trenutka do sljedećeg milijuni ljudi propasti, doista objavljivanje takve poruke više nije nešto što bi se toliko željelo.”

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er