VIDEOZANIMLJIVOSTI

„Čudo“ uhvaćeno na videu: Svećenik ostao neozlijeđen u naletu terenca na njegovo auto na blagdan anđela čuvara

„To je čudo“, rekao je 85-godišnji fratar za CNA o iskustvu „na rubu smrti“. Sada u mirovini – iako sebe smatra „polu“ umirovljenikom – otac Bok i dalje pomaže slaviti mise u katoličkoj crkvi Svetog Andrije u Milfordu, Ohio. Tamo se 2. listopada zaputio imati misno slavlje u 9:00 h na spomendan Anđela čuvara.

Bilo je oko 8:40 h kad je fra John bio blizu crkve. Tada je nešto pošlo po zlu s drugim vozačem.

Mladić koji je vozio SUV vozilo baš u trenutku kada je Bok prolazio mimo njega dobio je napad za volanom i onesvijestio se. Mladićev auto je skrenuo s ceste i bio je na putu da se prednjim dijelom zabije u fra Johnova vrata na strani vozača.

Kako se može vidjeti na video snimci, sve što je stajalo između dva automobila bili su prometni znak i još jedan okomiti objekt koji je virio iz zemlje.

Vezani članci

Na snimci se vidi kako se terenac frontalno zabija u prepreke. Zatim, poput scene iz filma Brzi i žestoki, leti iznad fratrova automobila ne dodirujući ga te slijeće na sva četiri kotača.

Fra John i njegovo vozilo prošli su netaknuti.

Bok je rekao da je jedna od nevjerojatnih stvari u vezi s tim događajem to što, nekoliko sati nakon što se to dogodilo, nije ni znao da je njegov automobil „preskočen“.

„Nisam znao da je taj auto prešao preko mene jer sam gledao naprijed, a bio je lijevo i iznad mene. I krajičkom oka sam osjetio da je nešto prošlo, ali samo sam mislio da je ptica ili nešto slično“, objasnio je fratar koji ne vidi na lijevo oko, a također nosi slušni aparat, prenosi Nedjelja.ba

Za incident je zapravo saznao tek kada mu je nakon mise, u restoranu, prišao policajac koji ga poznaje i to mu rekao. Pokazao mu je i video s nadzorne kamere pogrebnog poduzeća preko puta mjesta nesreće. Tek je tada fra John shvatio da je „čudom“ ostao živ kako bi još uvijek na ovoj zemlji mogao služiti Bogu i slaviti svete mise.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er