MOLITVE

“Zemaljski Mihael”: Zaštitite i posvetite svoj dom moćnim zagovorom sv. Josipa

Sveti Josip je zaštitio sveti dom naše Gospe i našega Gospodina. Zaštitit će i vaš dom. Svećenici bi svoje župe trebali posvetiti svetom Josipu. Te su stvari posebno važne, jer je kao suprug i otac sveti Josip bio svećenik Svete obitelji. Na taj način sveti Josip može biti otac i svećenik vašeg doma i župe kao što je bio Kristu na zemlji.

Iako to nije toliko jasno navedeno u kršćanskim spisima, Židovi su u drevnom svijetu vjerovali da je sveti Mihael stajao pred Bogom prinoseći žrtvu pred vječnim prijestoljem. Sveti Mihael Princ je arkanđela i član je nebeske hijerarhije. Posao svetog Mihaela nije bio samo pobijediti Sotonu, već i slaviti Boga u svakom trenutku na nebu. Sveti Josip je za nas novi Mihael.

Dok je bio na Zemlji, sveti Josip nije prestao obožavao svoga Posinka. Naš je Gospodin naučio hodati i govoriti zbog onoga što ga je naučio sveti Josip. Ako je Gospa bila Kovčeg Novoga saveza, onda je sveti Josip, kao svećenik Svete obitelji, vodio prvu procesiju s Presvetim dovodeći Gospu (dok je bila trudna) iz Nazareta u Betlehem. Sveti Josip je čitav život obožavao svog Posinka. Osim Gospe, nitko nije volio našega Gospodina više od svetog Josipa. Nitko ne želi zaštititi Crkvu više od našeg zemaljskog oca.

Sveti Josip nam je potreban sada, više nego ikad. Naš je svijet prihvatio duboko antikršćanske ideje. Mlade ljude privlače demonske stvari više nego ikad. Perverzija ispunjava internet, televiziju i našu politiku. Đavao je uistinu Princ ovoga svijeta, a mnogi su njegovi odani podanici! Za nas koji imamo svetog Josipa, nemamo se čega bojati. Međutim, moramo djelovati šireći pobožnost strahu zlih duhova. Trebamo njegovu stalnu zaštitu za naše obitelji i djecu.

Vezani članci

Pomolimo se,

o,  strahu zlih duhova, naš svijet treba tvoju milost sada više nego ikad. Daj nam svoju milost i zaštiti nas u borbi protiv demona. Čak te i Princ arkanđela i Gospa slušaju na nebu! Čega da se bojimo kad ti, naš zemaljski otac, možeš cijelom nebu narediti da nam pomogne? Pošalji nam sada sve rajske vojske i zaštiti nas od paklenih sila.

Sancte Ioseph, terror daemonum, Ora pro nobis!

 Muževni budite

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er