VJERA I DUHOVNOST

Zaštitite svoju obitelj i svoj dom od napada zla na ovaj način

Zaštitite svoju obitelj i svoj dom od napada zla na ovaj način Stanje u kojem se svijet nalazi posve je ludo i duhovni rat se može osjetiti u svakom trenutku. On se odvija stalno na svim razinama pa i u našim obiteljima, u našim domovima. Začudili bi se zapravo koliki ljudi u svojim životnim prostorima osjećaju neke prisutnosti, čuju zvukove i općenito osjećaju nemir uz razne mistične pojave.

Začudili bi ste se s koliko se duhova dnevno susrećemo kad susrećemo razne ljude, jer svako od nas sa sobom nosi i svoj duhovni svijet. Važno je zaštiti svoj dom i svoju obitelj od zla. Ovo su neke sitnice koje možete činiti i spriječiti ulazak zla u svoj dom. Naravno, najvažnije je da vi i članovi obitelji budete u stanju milosti, uvijek je stanje srca najvažnije jer iz njega sve proizlazi – blagoslov i/ili  prokletstvo.

Važno je zaštiti svoj dom i svoju obitelj od zla

Blagoslovljeni križ

Provjerite imate li u svom prostoru križ koji je blagoslovljen. To je je snažno oružje protiv zloga. Demoni ga se jako boje.

Blagoslovljena sol i voda

Pospite blagoslovljenu sol i vodu po svom domu. Posebno po mjestima na kojima doživljavate čudne situacije. Sol i voda moraju biti posvećeni od strane svećenika, a ako to nemate u svom domu odnesite svećeniku na blagoslov u svoju župu. Dok blagoslivljate svoj dom blagoslovljenom vodom i solju, molite i vjerujte. To je snažan sakramental od kojeg zlo bježi.

Blagoslovljene slike

Blagoslovljena slika Milosrdnog Isusa, Blažene Djevice Marije ili presvetog Srca Isusova itekako mogu pomoći. Jednostavno je, zli duhovi zaziru od svih blagoslovljenih predmeta.

Molitva

U duhovnu borbu krenite i s molitvom za oslobođenje prostora, one moćno djeluju protiv zla

Gregorijanski korali

Demonolog Adam Blai preporučuje slušanje gregorijanskih korala kao jedno od značajnih oružja protiv zloga unutar nekih prostora. Tvrdi da tamo gdje se slušaju korali, zlo ne može biti prisutno!

Posveta vašeg doma

Prije svećeničkog blagoslova, koji je ipak zakon u borbi protiv zloga, i sami možete posvetnim molitvama posvetiti vaš dom Presvetom Srcu Isusovom i Presvetom Srcu Marijinom. Ali u ta presveta srca unesite i sebe i članove svete obitelji. U prostoru u kojem se ta dva srca svakodnevno proklamiraju, zlu je nemoguće pristupiti.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button