MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Vidjelica Mirjana: Ovo je razlog zašto plačem nakon svakog ukazanja

Vidjelica Mirjana: Ovo je razlog zašto plačem nakon svakog ukazanja Kad sam s Gospom i vidim Njezino lice, to je kao da sam u Nebu. Poslije kad Ona ode osjetim bol odvojenosti od neba Zato moram nekoliko sati nakon toga ostati u molitvi kako bih si dala vremena za oporavak i shvatila da moram nastaviti svoj život ovdje na zemlji.

Vidjelica Mirjana : “Osjećam bol odvojenosti od neba “

Zašto toliko plačeš nakon ukazanja Mirjana ?

„ Osjećam bol odvojenosti od neba “Kad sam s Gospom i vidim Njezino lice, to je kao da sam u Nebu. Poslije ukazanja kad Ona ode osjetim bol razdvojenosti. Zato moram nekoliko sati nakon toga ostati u molitvi kako bih si dala vremena za oporavak i shvatila da moram nastaviti svoj život ovdje na zemlji govori vidjelica Mirjana.

Na kojim porukama Gospa najviše inzistira?

Iste kao i uvijek. Jedan od najčešćih je poziv za sudjelovanje u svetoj misi ne samo nedjeljom, već što je češće moguće. Također i poziv na obiteljsku molitvu krunice. Gospa je jednom rekla nama šestero (vidjelaca): “Ako imate misu kojoj ćete prisustvovati u času ukazanja, morate odabrati svetu misu bez oklijevanja, jer je za vrijeme mise s vama moj Sin Isus.” Ona također traži post; najbolja kruh i voda srijedom i petkom. Gospa traži krunicu, posebno u obitelji govori vidjelica Mirjana.

“Ne postoji ništa učinkovitije za ujedinjenje obitelji od krunice koju roditelji i djeca zajednički mole.”

S tim u vezi rekla je: “Ne postoji ništa učinkovitije za ujedinjenje obitelji od krunice koju roditelji i djeca zajednički mole.” Marija također želi da se ispovijedamo barem jednom mjesečno. Jednom je rekla: “Nema nijednog čovjeka na zemlji koji ne treba jednom mjesečno ispovijed.” Kraljica Mira traži da se vratimo Bibliji; barem malo čitanje iz Evanđelja svaki dan. Apsolutno je nužno da obitelji čitaju Božju Riječ zajedno i razmišljaju o njoj i s njom. Bibliju treba smjestiti u vidljivi dio kuće, a ne zaboraviti je u nekom mračnom kutu. Molitva, post i slavljenje sv. mise naši su najbolji saveznici na putu obraćenja zaključuje vidjelica Mirjana.

www.medjugorje-news.com prijevod Maja

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button