MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Gospa nam poručuje : “Obratite se sada, prije nego što dođe vrijeme kada će biti prekasno, Sotona je…”

Gospa nam poručuje : “Obratite se sada, prije nego što dođe vrijeme kada će biti prekasno, Sotona je…” Međugorska ukazanja majčinski su poziv svim vjernicima, Gospin je cilj preobratiti svaku ženu, muškarca i dijete svijeta prije nego što bude prekasno, prije nego što čovječanstvo stigne do točke bez povratka. Nebeska majka pružila je ruku svojoj djeci, pokazujući im pouzdan put do obraćenja . Potpuno i beskompromisno predanje Bogu Ocu.

Gospa je često isticala potrebu da obraćenje (što su mnogi iskusili u Međugorju) bude potpuno, a ne da se ograniči na puko utvrđivanje činjenice da Bog postoji i da kao posljedica toga postaje nominalno vjernik. Zapravo, status vjernika mora odražavati život vjernika, koji se sastoji od molitve, posta i svjedočenjem Božje riječi na zemlji.

U tom smislu, obraćenje koje želi naša Gospa nije ograničeno samo na odlazak na svetu misu, već je to djelo suradnje s Bogom, tako da se cijelo čovječanstvo može spasiti od stoljeća moralnog ugnjetavanja, u kojem je Sotona čvršće stisnuo ljude. Željeno obraćenje mora biti “dovršeno” i zato što je to, na osobnoj razini, put koji se ne može preći u jednom danu, dušu treba postepeno pročišćavati i nakon što dostigne stanje čistoće mora ostati u unutrašnjosti svjetlosnog puta koji se može održati samo molitvom.

“Ne možete reći da ste se obratili, jer vaš život mora postati svakodnevno obraćenje. Da biste razumjeli što morate učiniti, dječice, molite; i Bog će jasno reći što trebate učiniti i gdje se trebate promijeniti. Ja sam s vama i sve vas stavljam pod svoj plašt “. Razlog zašto je Gospa toliko dugo dolazila među nas na zemlju je taj da svakodnevno poziva vjernike na obraćenje. Nalazimo se u stoljeću propasti u kojem je izgubljena vjera u Boga, a promiče se “vjera” u korist lažnih ideala, stanja koje dovodi do prokletstva ‘duša.

„Ovo je stoljeće pod vlašću vraga, ali kad se ispune tajne koje su vam povjerene, njegova će moć biti uništena. Već sada počinje gubiti svoju moć i postao je agresivan: uništava brakove, podiže nesklad među svećenicima, stvara opsesije, ubojice. Morate se zaštititi molitvom i postom: prije svega zajednicom. Uvijek sa sobom nosite blagoslovljene sakramentale. Blagoslivljajte svoje domove blagoslovljenom vodom.”

gospa

Gospa je svakom od vidjelaca povjerila 10 tajni, neke od njih su strašne opomene za čovječanstvo, druge su znakovi skorog kraja, jedan od njih, treći, biti trajan znak na Brdu ukazanja i neuništiv, nepobitan dokaz postojanja Boga i da je Gospa doista sve ove godine bila ovdje među nama. Zahvaljujući tom znaku mnogi će se preobratiti, ali u tom će trenutku biti prekasno za to, Gospa se nikad ne umara ponavljati: “Požurite se i obratite se. Oni koji ne vjeruju, i čekaju znak koji je najavljen, za njih će biti prekasno. Vi koji vjerujete, obraćajte se i produbljujete svoje obraćenje “.

www.medjugorje-news.com prijevod Maja

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er