MOLITVE

Večernja molitva: Tebi Gospodine povjeravam svoj život

Tebi Gospodine povjeravam svoj život… Prije nego ideš u krevet, zahvali Bogu i Blaženoj Djevici Mariji za sav svoj život i za protekli dan. Pogotovo ćeš zahvaliti Bogu što si Ga moga susresti i u euharistiji.

VEČERNJA MOLITVA

Evo, Gospodine, ovaj dan polako završava...

Evo, Gospodine, ovaj dan polako završava. Hvala ti na svemu što si danas učinio za mene. Oprosti mi za grijehe koji su povrijedili tebe i moje bližnje. Pomozi mi, Gospodine, da oprostim svima koji su mi nanijeli nepravdu. Daj mi svoju zaštitu da u miru mogu noćas počivati. Tebi povjeravam svoj život.

Odagnaj sve neprijateljske sile iz mog okruženja i čuvaj sve ljude ovoga svijeta. Molim te za moju obitelj, moje prijatelje, sve poznanike i cijeli svijet. Daruj im svoj mir i blagoslov. Svim pokojnima daruj vječni mir. Amen. Gospodine, zahvaljujem ti za dan koji je prošao, za sve susrete koje sam danas imao i za tvoju prisutnost u mojem životu. Želim iz dana u dan sve više otkrivati tebe i tvoje tragove. Želim svoje temelje graditi u tebi i da izvor svih mojih radosti i moga života budeš ti. Hvala ti za sve. Oče naš… 

Vezani članci

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er