SVJEDOČANSTVA

Svjedočanstva o nevjerojatnim čudima čudotvorne Gospine medaljice

Tijekom godina događala su se, i postoje mnoga svjedočanstva o brojnim čudesnim tjelesnim ozdravljenjima. Još više je bilo izvanrednih, čudesnih duhovnih ozdravljenja koja se pripisuju medaljici. Obraćali su se tvrdokorni grješnici, protestanti, Židovi, odmetnici, bezvjerci, masoni, zločinci. Jedan od najdivnijih događaja iz povijesti ove medaljice je obraćenje velikog neprijatelja Crkve, Židova Alfonza Ratisbonnea. U nastavku donosimo još neke od zanimljivijih svjedočanstava:

Obraćenje sotoniste

Zachary King, bivši je sotonist koji je 26 godina proveo u sotonizmu te dospio do toga da je postao jedan od najmoćnijih magova u svijetu, ujedno i ‘veliki mag družbe Bilderberg koja okuplja najmoćnije ljude svijeta’. Njegovo svjedočanstvo je potresno i javno dostupno.

Kao žrtva seksualnog nasilja u ranoj mladosti, okultno ga je počelo zanimati još prije navršene desete godine da bi sa trinaest u sotonističkoj skupini stupio u pakt sa đavlom, te se predao njegovu vodstvu, potpuno. Do petnaeste godine, kako svjedoči, prekršio je sve Božje zapovijedi uključujući i ubojstvo i to preko rituala abortusa koje su u kasnim satima sotonisti radili u u klinikama za abortuse. Napredovao je u svijetu sotonizma jako brzo, a u njemu je proveo više od dva desetljeća i u to vrijeme, kako svjedoči, asistirao je 146 ritualnih abortusa.

Njegovo obraćenje i iskrena ispovijest potresa svijet. Riječ o čovjeku koji danas raskrinkava sve zastrašujuće stvarnosti sotonizma, od zlostavljanja, mučenja, iskorištavanja djece do raskrinkavanja obreda, duhovnih napada na ljude, crkve, posebno Katoličku crkvu, ali i takozvane družbe Bilderberg kojoj je s vremenom postao mag.

Do obraćenja je došlo tako da je u njegovu prodavaonicu okutlnih predmeta došla žena koja mu je u ruku, ničim izazvana stavila čudotvornu Gospinu medaljicu, te mu rekla: “Majka te poziva u svoju vojsku. Dodala je da je ona ‘moćnija od bilo koga’, što je izazvalo njegov ego, jednog od najmoćniih magova na svijetu. Samo kako bi bacio medaljicu i ismijao ženu, primio je čudotvornu medaljicu u ruke, nakon čega je nestao čitav opipljivi svijet oko njega, a on se našao pred licem Milosrdnog Gospodina, Isusa. Dogodilo se trenutno snažno oslobođenje po Milosrdnom Isusu i od tog trenutka Zachary služi Boga i raznosi svijetu istinu.

Čuda u smrtnoj kazni

Jedno od najnevjerojatnijih čuda s čudesnom medaljom započelo je u zatvoru u Mississippiju 1943. Dvadesetogodišnji Claude Newman – koji je čekao smrtnu kaznu jer je ustrijelio zlostavljača svoje bake – upitao je svog suzatvorenika što nosi oko vrata. Zatvorenik je bacio medalju na tlo i rekao Claudeu da je može dobiti. Ubrzo nakon što je mladić stavio medalju oko vlastitog vrata, Blažena Majka – koju je Claude opisao kao najljepšu ženu koju je Bog ikada stvorio – ukazala mu se i rekla mu da ako želi biti njezin sin, neka pozove svećenika. Odmah je to učinio.

Zajedno s još četiri zatvorenika koje je nadahnuo, Claude se pripremao za krštenje. Kad je sa svećenikom i ostalim muškarcima podijelio uvid u duboko oproštenje koje se nalazi u ispovijedi, svećenik je bio iznenađen što je Blažena Majka ponovno posjetila Claudea. Kako bi dokazao da govori istinu, podsjetio je svećenika na zavjet koji je dao Blaženoj Majci iz 1940. da će sagraditi crkvu njoj u čast ako preživi životnu opasnost. Dok je svećenik kasnije ispunio taj zavjet, Claude je kršten četiri dana prije nego što je trebao biti pogubljen 1944. Budući da je mladić bio toliko sretan što ide u raj, njegov posljednji zahtjev bio je da priredi zabavu.

Kad je dobio dvotjednu odgodu pogubljenja, Claude je bio izvan sebe. Kako bi ga utješio, svećenik mu je predložio da moli za obraćenje zatvorenika koji je mrzio Claudea i Boga svim srcem. Poslušao je svećenikov savjet. A dva tjedna kasnije, Claude je mnoge zaprepastio oduševljenjem dok je sjedio na električnoj stolici. Kasnije, kada je zatvorenik za kojeg se molio bio na istoj stolici, zatvorenikov bijes odjednom se pretvorio u strah, te je pozvao svećenika. Zajedno su mu se ukazali Blažena Majka i Claude i pokazali mu viziju pakla. Vratio se svojoj vjeri i bio razriješen svojih grijeha prije nego što je pogubljen.

Udovičino čudo

Godine 1834., samo dvije godine nakon što su prvi primjerci čudotvorne medaljice napravljeni i podijeljeni u Parizu, vijest o medaljici obišla je Francusku. Jedna osoba koja je čula za to bila je 70-godišnja siromašna udovica koja je ušla u starački dom u Saint-Mauru nakon užasnog pada u kolovozu 1833. Ne samo da je morala vući lijevu nogu, trebala joj je pomoć da hoda, i teško je sjedila i ponovno ustajala. Kada je u siječnju 1834. čula za medalju, zatražila je jednu i bila je ispunjena nadom.

Čim ju je primila, u ožujku te godine, otišla je na ispovijed. Sljedećeg dana – a to je bio prvi petak u mjesecu – primila je svetu euharistiju i počela moliti devetnicu Presvetom Srcu Isusovu i Marijinu. Također je častila medalju koju je nosila oko vrata 20 puta dnevno. Odjednom se oslobodila svoje boli sedmog dana devetnice. Svi u staračkom domu bili su šokirani kada je počela hodati bez pomoći. Nakon što je primila čudesni lijek, čak se mogla popeti stepenicama i kleknuti.

Čudo oporavka

Do 1836. vijest o medalji proširila se Europom. U siječnju te godine, svećenik u Italiji potajno je stavio medaljicu u jastuk 27-godišnjaka koji je postao ravnodušan prema svojoj vjeri. Iako je umirao od upale pluća, nije se htio odvratiti od grijeha i vratiti svojoj vjeri i obitelji. Budući da ga svećenik i kapelan nisu uspjeli uvjeriti da to učini, svećenik se nadao da će se vratiti nakon što je mladiću dao vremena da razmisli o onome što su rekli.

Prije nego što se svećenik vratio, mladić se pomirio s majkom i zamolio je da pozove svećenika, jer želi odbaciti grijehe svoje prošlosti i vratiti se svojoj vjeri. Kad mu je svećenik pokazao medaljicu i dao mu je, mladić je počeo pobožno ljubiti medaljicu. S kajanjem je priznao svoje grijehe i primio odrješenje, a primio je i posljednji obred. No, na opće iznenađenje, počeo se osjećati bolje i potpuno se oporavio u roku od nekoliko dana. Medaljicu je čuvao i često je ljubio s velikom pobožnošću i zahvalnošću Bogu i Blaženoj Majci.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er