MOLITVE

Srce koje ne odbija: Kada trebaš ozdravljenje moli molitvu Padre Pia Srcu Isusovu

Srce koje ne odbija Sveti Pio iz Pietrelcine imao je svoju omiljenu molitvu koju je molio za svakoga tko ga je tražio da moli za njegovu nakanu.

Poznato je Padre Pio iza sebe ima na tisuće čudesa, ozdravljena duše i tijela, obraćenja i neviđenih milosti koje je dobio po ovoj molitvi.

Molitva je snažna jer poziva Isusovo srce da nam se smiluje u našim prošnjama. Isusovo srce je zaista puno ljubavi i suosjećanja i ova molitva jača nas u vjeri prema toj ljubavi. Kako se trenutno nalazimo u mjesecu Srca Isusova, i  ova molitva usitinu je predivan način da mu se približimo u ljubavi i da po toj ljubavi ozdravimo od svih bolesti.

Ovako je molio Padre Pio svaki dan:

O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, pitajte i primit ćete, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se.’ Evo, ja kucam, tražim i pitam milost …… (ovdje navesti zahtjev)
Oče naš …. Zdravo Marijo …. Slava Ocu ….

Presveto Srce Isusovo, ja stavljam sve moje povjerenje u Tebe.

O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, ako nešto zaištete Oca u ime moje, on će vam dati.’ Eto, u Tvoje ime, ja molim Oca za milost …… , (ovdje navesti zahtjev)

Oče naš …. Zdravo Marijo … . Slava Ocu…

Presveto Srce Isusovo, ja stavljam sve moje povjerenje u Tebe.

O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, nebo će i zemlja uminuti, ali riječi moje ne, neće uminuti.’ Ohrabren tvojim nepogrešivim riječima sada tražim milost … .. (ovdje navesti svoj zahtjev )

Oče naš …. Zdravo Marijo …. Slava Ocu …

Presveto Srce Isusovo, ja stavljam sve svoje povjerenje u Tebe.

O Presveto Srce Isusovo, kojemu je nemoguće ne imati sućuti prema nevoljnicima, smiluj se nama jadnim grešnicima i udijeli nam milost koju tražimo tražiti od tebe, kroz Žalosno i Bezgrešno Srce Marijino.

Živjela Sveta Kraljica! Sveti Josipe poočime Isusov, moli za nas.

srce koje ne odbija molbe

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button