CRKVAPAPA FRANJO

Snažno obećanje koje je papa Franjo dao Gospi Karmelskoj

Tijekom COVID -a mnogi su se ljudi oslanjali na televiziju kako bi lakše i brže proveli dane u lockdownu. Međutim, za papu Franju to bi bilo nemoguće. Više od 30 godina papa nije ni uključio televizor zbog, kako kaže, “obećanja koje je dao Gospi Karmelskoj u noći 15. srpnja 1990. Rekao sam si: ‘Nije ovo za mene'” rekao je papa u intervjuu za La Voz Del Pueblo piše Aleteia

Povrh svega, Sveti Otac niti ne koristi internet. Iako kao rimski biskup i poglavar Crkve ima puno dužnosti, to također ne znači da ne može gledati nogometnu utakmicu svoje omiljene nogometne momčadi. Ali, papa Franjo se umjesto toga, oslanja se na svoju švicarsku gardu koja mu tjedno dostavlja informacije o nogometnim utakmicama i rezultatima.

Mnogi će se možda pitati zašto si papa Franjo povremeno ne dopusti pogledati koju nogometnu utakmicu obzirom da je Sveti Otac , veliki ljubitelj nogometa! Međutim, papa svoja obećanja shvaća ozbiljno. I to može svima nama biti prekrasan primjer, pogotovo ako imamo tendenciju davati obećanja, a zatim pronaći načine da ta obećanja zaobiđemo kada nam odgovara. Iako možda nećete moći (ili željeti) zauvijek odbaciti svoje zaslone, mogli biste ih koristiti kao inspiraciju za preuzimanje novih obveza i održavanje obećanja koja ste dali.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er