VJERA I DUHOVNOST

Otac James Manjackal: Tijekom molitve osjetio sam jak miris ljudskog mesa, a zatim sam čuo Božji glas…

Otac James Manjackal – Dok je molio za nerođene čuo je Božji glas koji mu je rekao da u propovijedima govori svima da je pobačaj hladnokrno ubojstvo …

Otac James Manjackal svjetski poznati katolički svećenik i karizmatik u svojoj knjizi ”Vidio sam vječnost” opisuje događaj s molitve za nerođenu djecu, djecu ubijenu pobačajem: ”Čuo sam plač mnogih žena koje su glasno vikale: Ja sam pobacila djecu, smiluj mi se, Gospodine.

Otac James: Pobačaj je hladnokrvno ubojstvo

Vidio sam mnoge klinike za pobačaje i bolnice u kojima se dnevno izvrše tisuće pobačaja. Vidio sam liječnike i medicinske sestre koji su podupirali pobačaje, poticali ljude da se za njih odluče, prodavali kontracepcijska sredstva – svi su oni glasno zazivali milosrđe! Osjetio sam jak miris ljudskog mesa. Na trenutak sam se pomolio za njih i zamolio Božje milosrđe, a zatim sam začuo Gospodinov glas: – James, u svim svojim propovijedima i nagovorima uvijek ljudima govori da prestanu s pobačajima i ukazuj im na ozbiljnost tog zločina i Božje odmazde za njega, jer je pobačaj hladnokrvno ubojstvo.

Draga braćo i sestre, život počinje u trenutku začeća u majčinoj utrobi i ne smije se uništavati ni u kojoj fazi. Svako je dijete stvoreno na sliku Božju i ima besmrtnu dušu, zato je svaki pobačaj ubojstvo. Svako dijete koje je začeto u majčinoj utrobi ima pravo na život. Pobačaj je najveće moguće kršenje ljudskih prava!”

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button