VJERA I DUHOVNOST

“Utišaj negativne misli, dužan si sebi započeti svaki novi dan kao da ti je prvi”

“Utišaj negativne misli, dužan si sebi započeti svaki novi dan kao da ti je prvi, sanjajući kao da te čuda očekuju.

Mario Žuvela vjeroučitelj je koji mnoge ljude nadahnjuje svojim stvaralaštvom. Pisanje duhovnih tekstova, pjesama i knjiga te uređivanje nekoliko vjerskih portala služi mu kao zahvala i svjedočanstvo o Gospodinu koji ga nadahnjuje kroz obitelj i svakodnevicu. Njegova razmišljanja donosi HKM

Ima jedna bitka koju svakog dana ponavljaš. Bitka sa svojim negativnim mislima. Plaše te, prijete te, uzimaju ti lijepe trenutke, a za ništa. Na kraju opet sve bude onako kako treba da bude. A i samo jedan pogled na svijet ti kaže da nije sve onako strašno kako su ti misli govorile. Utišaj te misli. Dužan si sebi započeti svaki novi dan kao da ti je prvi. Sanjajući kao da te čuda očekuju.

I otkrit ćeš ljepotu svijeta koja je uvijek ispred tebe a nisi joj se znao diviti.

Vezani članci

I danas će te tvoja duša privući nekome. I kreni za onim što ti ona kaže. Neće ona pogriješiti. Pogriješimo mi kada dopustimo strahovima da nam određuju što ćemo raditi i kada previše slušamo što će nam drugi reći. Nauči voljeti i vidjet ćeš kako će se odjednom naći i neka ljubav za tebe. I dobivaš prednost u bitci sa svojim negativnim mislima jer svijet za tebe odjednom postaje neko bolje mjesto.

Jer si ga ti takvim učinio.

www.medjugorje-news.com

Izvor
hkm.hr
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er