OBITELJVJERA I DUHOVNOST

Onaj tko te voli neće te pokušati mijenjati i prilagođavati sebi

Onaj tko te voli neće te pokušati mijenjati i prilagođavati sebi!

Neće ti pokazivati jedno lice kada je sve po njegovom i kada plešeš onako kako on svira, ali kada to nije tako onda će pokazati jedno potpuno drugo lice. Onaj tko te voli neće ti postavljati uvjete kakva trebaš biti, što trebaš raditi, kako se prema njemu trebaš odnositi jer zna da nitko od nas nema to pravo tražiti od drugoga. Pustit će te da se razvijaš u pravcu u kojem osjećaš da možeš biti najbolja i bit će ti podrška.

Onaj tko te voli neće te pokušati mijenjati i prilagođavati sebi. Onaj tko te voli neće nestati iz tvoga života kada nahrupe problemi i zagusti, nećeš ga morati moliti da ti dođe kada te svi ostali napuste jer zna da ga tada najviše tebaš i bit će tu istog trena. Onaj tko te voli neće te pustiti da ga čekaš, bilo da čekaš odgovor na poruku, poziv ili dolazak, već će istog trena doći i odgovoriti jer zna da osjećaji nisu stvar s kojima se može igrati već štoviše prema njima treba biva jako pažljiv i odgovoran.

Onaj tko te voli neće te pokušati mijenjati i prilagođavati sebi. Za njega nije samo bitno u kakvom svijetu ti živiš, za njega je bitno kakav svijet živi u tebi, kakve su tvoje misli i osjećaji, sve ono što prolaziš a nitko drugi ne zna. Onaj tko te voli neće te pustiti da se sama bojiš, već će stati pored tebe i pokazati ti kako zajedno proći kroz strah, kako zajedno razrješiti dvojbe, kako zajedno raspršiti sve sumnje u kojima se nađete.

Onaj tko te voli neće ti pustiti snove da se rasprše. Ulagat će u njih kao što ulaže u svoje. Neće te tjerati da činiš nešto što će u tebi stvarati otpor već će poticati tvoje samopoštovanje da postaneš jača i snažnija osoba. Onaj tko te voli neće ti dopustiti da se iznutra slomiš a da izvana izgledaš besprijekorno već će uvijek biti jedan stup tvoje ravnoteže na koji se uvijek u životu možeš osloniti. Po njemu ćeš i znati koliko te voli.

Mario Žuvela

www.medjugorje-news.com

Izvor
duhovnost
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er