FILM/TVOSTALO

Na Laudato TV kreće nova sezona ‘Božanstvene komedije’, evo što vas očekuje

“Božanstvena komedija”, popularna humoristična emisija Laudato televizije, 2. listopada otvara novu sezonu emitiranja. Uigrana petorka  – Marin Periš, Matej Sunara, Stanko Stojić, Ante Cash i Josip Kežić – svakog petka u 21 sat jamči 45 minuta svježih fora, originalnih skečeva, kreativnih tema i zanimljivih razgovora, najvljuje Laudato televizija u priopćenju.

“U novoj sezoni gledatelje očekuje dosad najviše epizoda u sezoni, njih čak 13, u kojima će petorka ‘Božanstvene komedije’  pokušati odgovoriti na pitanja o tome gdje je granica između roditeljske brige za dijete i prisiljavanja djeteta da se bavi nečim što samo roditelje raduje, isplati li se danas biti zanatlija, radije nego ići na fakultet, ima li humor granica, tj zašto se danas vrši veliki pritisak na komičare da ublaže svoj pristup da se netko ne bi uvrijedio, koji su razlozi tomu da sve više ljudi živi u samačkim domaćinstvima, koje su razlike između pravoslavlja i katoličanstva, kao i na mnoga druga pitanja.

U pet godina emitiranja na Laudato televiziji, koje “Božanstvena komedija” ima iza sebe, ova uspješnica, po uzoru na kapitalno djelo velikog Dantea, udarila je pravac novoj vrsti kreativne slobode u nedovoljno divergentnom ozračju domaćeg televizijskog programa, što su od 2015. gledatelji objeručke prihvatili i s veseljem dočekali svaku od 92 dosad emitirane epizode.

Satirična i topla u isti mah, aktualna i univerzalna u isti čas, Božanstvena komedija humorom otvara važne i aktualne teme, ugošćuje zanimljive pojedince s kojima već godinama zajedno postojano informira, zabavlja, opušta, poučava i nasmijava brojne gledatelje.

U božanstvenom društvu sjedile su mnoge pametnice i pametnici, književnici, umjetnici, sportaši, znanstvenici, društveno zauzeti pojedinci, kao i estradne zvijezde koje su s gledateljima Laudato TV-a podijelile svoje životno iskustvo i znanje.

Znanstvenik Vladimir Paar pričao je o dokolici i vremenu; nogometna legenda Ćiro Blažević o svom osobnom nogometnom putu; o kulturi glazbe Anja Šovagović; o kulturi čitanja Miro Gavran; a o kulturi kazališta Rene Medvešek.

Znanstvenica i zaljubljenica u Bibliju, Nada Babić, razgovarala je s nama o najčitanijoj knjizi svih vremena; Robert Knjaz o praksama koje su negdje postale običajima; vozač relija i voditelj nekoliko automobilističkih emisija, Juraj Šebelj, o hrvatskom prometu i našim prometnicima; Marin Ivanović Stoka o porocima, a novinari Višnja Starešina i Damir Šarac s nama su secirali stanje u hrvatskim medijima”, navodi se u priopćenju.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er