ČITLUK

Talentirani nogometaši iz Hercegovine predstavili se Hajdukovoj Akademiji

Akademija HNK Hajduk „Luka Kaliterna“ u suradnji s HNK Brotnjo jučer je u Čitluku okupila sedamdesetak mladih nogometaša iz Hercegovine. Odabrane nogometaše iz osam klubova i škola nogometa skautirali su legendarni Boro Primorac, voditelj Akademije, i njegov suradnik Mate Radić, skaut za talente.

U fokusu Akademije HNK Hajduk bili su nogometaši iz uzrasta U-11 i U-9 koje su za okupljanje odabrali treneri Brotnja, Ljubuškog, Rakitna, Tomislava, Posušja, Gruda, Troglava i škole nogometa As – Međugorje. Mladi nogometaši odigrali su trening utakmice koje su pomno promatrali Primorac i Radić te su na osnovu viđenog sačinili dvije selekcije koje će na proljeće dobiti priliku odmjeriti snage sa svojim vršnjacima iz Akademije HNK Hajduk „Luka Kaliterna“.

Školu nogometa HNK Brtonjo na okupljanju su odlično predstavljali: Marijan Šimović, Andrija Ćorić, David Planinić i Filip Galić u uzrastu U-11, te Toma Lovrić, Lovre Bevanda, Karlo Galić, David Mijatović, Bartul Grbavac i Petar Tolj u uzrastu U-9. Sa četiri postignuta pogotka dobre dojmove na igračku i trenersku legendu zasigurno je ostavio Andrija Ćorić, no ne bi čudilo i da se još nogometaša HNK Brotnjo našlo u Primorčevoj bilježnici.

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan prije održavanja okupljanja ugostili su na prijemu Boru Primorca, Matu Radića i Tomislava Pavlovića. Primorac je na prijemu predstavio planove Akademije vezane za uspostavljanje bolje suradnje s klubovima u Hercegovini, a tijekom prijema čelni ljudi općine Čitluk iznijeli su osnovne podatke o općini Čitluk i s gostima razgovarali o njihovim bogatim sportskim karijerama.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1756933434454277&type=3

www.medjugorje-news.com/citluk.ba

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er