MOLITVE

Molitva za zaštitu od svakoga zla i bolesti

Molitva Predragocjenoj Krvi Kristovoj za zaštitu od zla i bolesti…Isuse, Krvlju svojom operi i zapečati zrak koji dišem, hranu koju jedem, vodu koju pijem, putove kojima hodim, prostore u kojima boravim, ljude s kojima kontaktiram.

Molitva Predragocjenoj Krvi Kristovoj:

U Ime Isusovo neka me Predragocjena Krv Kristova obrati u srcu u iskrenoj, dubokoj vjeri, ljubavi i pouzdanju u Tebe, Gospodine! Predragocjenom Krvlju svojom, Gospodine Isuse Kriste, molim Te, operi me od glave do pete, iznutra i izvana! Neka Predragocjena Tvoja Krv poteče mojim venama, mojim organima, cijelim mojim tijelom, umom, dušom, duhom… (možeš ovdje,  po poticaju Duha, meditativno i polako, imenovati svaki dio tijela, duše i duha, ili bolest i smetnju koju imaš, a što želiš da Gospodin ozdravi svojom Krvlju, i u duhu osjetiti kako te Krv Kristova čisti, oslobađa i iscjeljuje).

Neka me Tvoja prečista Krv, Isuse Kriste, iscijeli od svake bolesti tijela, uma, duše i duha. Odstrani iz mene i od mene svaku negativnost i sve što nije od Tebe, Isuse! Gospodine Isuse Kriste, napravi štit oko mene, od svoje Predragocjene otkupiteljske Krvi i svih onih za koje Te molim (možeš navesti imena osoba za koje moliš).

Vezani članci

Isuse, Krvlju svojom operi i zapečati zrak koji dišem, hranu koju jedem, vodu koju pijem, putove kojima hodim, prostore u kojima boravim, stvari koje dotičem, ljude s kojima kontaktiram!

Zapečati u svojoj Svetoj Krvi mene (ime i prezime, osobe za koju molim), moj lik, gdje god se nalazili i sve što je u vezi sa mnom i onima za koje Te molim.

Krvi Kristova, operi me / nas (više puta zazivati);

Krvi Kristova, zaštiti me / nas;

Krvi Kristova, pobjednice zlih duhova, spasi me / nas i zaštiti me / nas;

Krvi Kristova, iscijeli me / nas!

U Ime Isusovo, zapovijedam neka me sad, ovoga časa, napusti svaka bolest tijela, uma, duše i duha, i iziđe iz mene VAN (po poticaju Duha ponoviti).

Krvi Kristova, u ime Isusovo blagoslovi me u ovom danu.

U ime + Boga Oca + Boga Sina i + Boga Duha Svetoga! Amen!

Hvala Ti, Isuse!

Slava Ti, Isuse!

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er